Köpa Ugg skor orginal!!

Aina87 +1
Ni som har köpt och använder ugg, vad tycker ni om skorna. Har ni köpt i butik eller via nätet. Jag är bara intresserad av orginal ugg skon.
Jag är ej intresserad av info från folk som tycker att skon är ful.

45 svar

mamacitaa +1
Sköna och varma men tål inte snö eller slask för 5 öre så typ sämsta vinterskorna men tycker vinterskor i allmänthet är väldigt fula så jag kör på uggs iaf.
Beka +1
Jättesköna, men som ovan nämnde tål de inte regn och slask. Jag har köpt mina i butik när jag varit i staterna då de är mer prisvärda där. Tycker att de är normala i storleken :)
Merida +1
Sämsta EVER... Passar bara som inneskor eller köra-en-gammal-skruttig-och-kall-bil-skor. Skulle aldrig köpt ett par till...
SandraLind +1
Jag har inte haft några så har egentligen inte rätt att svara, men jag tycker alltid att de ser genomblöta ut när folk har på sig dem. Brukar se stora gäng med småtjejer i uggs som är genomsura i hela fot-delen varje höst/vinter.. Inte så mysigt. Men som fårskinnstofflor i sommarstugan eller inomhus är dom nog supermysiga.

Jag brukar köpa vanliga läderstövlar till hösten och vintern och så dränker jag dem i impregnering så håller de några säsonger i alla fall.
benandjerry +1
Världens skönaste skor :) Mina som jag har impregnerat har hållt mina fötter varma och torra i några vintrar nu.
58736 +1
I klass med världens fulaste och sämsta sko. Tål enbart torrt väder och ser förjävliga ut efter en vecka. ALLA jag sett som har uggs på sig (vare sig det är fake eller äkta) går liksom på sidan av skon för att de har sämst stadighet i skaftet. Sunkig sko nr 1
Aina87 +1
Spännande att jag får lite olika svar. Jag råkar tycka skona är ganska snygga, annars så hade jag ju aldrig tänkt att köpa ett par. Så @Beavy jag är inte de minsta intresserad vare sig du tycker skorna är fina eller ej. @benandjerry hur ser sulan ut under skorna, du har ju haft dom ett tag. Är sulan sned?
benandjerry +1
Nej. Den blir inte sned på de äkta. Till @Aina87
58736 +1
Till @Aina87
Haha men va? Du bad om allas åsikter om en sko och du fick min. Sorry att jag inte gillar den, men så är det.
Inte bara att den inte är snygg enligt mig utan helt kass funktionellt också.
Aina87 +1
Till @benandjerry
Nej lite så jag tänkte också, så länge man köper äkta. Så ska de vell inte vara nå problem. Vart har du köpt dina?
benandjerry +1
Har du ägt ett par UGGs? Originalen? :) För man kan inte döma utifrån vad man sett på stan då de flesta inte har de äkta och de äkta är verkligen inte dåliga funktionellt. Isåfall har man inte tagit hand om sina skor så som man ska. Till @Beavy
benandjerry +1
Nej verkligen inte så länga man är noga med vård :) Jag köpte i USA men de finns på svider såg jag igår. Till @Aina87

Scorett* haha inte svider
Mliillo +1
Finns ju olika typer av Uggs men antar att du menar de som alla går omkring med som ser ut som tofflor? Har hört att de är supersköna men kvaliteten är urkass. Och det ser man på dem utan att ens prova. Finns ju miljontals andra vinterskor som är bättre och med bättre kvalitet än dem.
Men du verkar redan ha bestämt dig för dem så vad är vitsen med råd om du kan inte ta det?
Min kompis har använt ett par Uggs och de var förstörda och höll sig inte alls torra.
Aina87 +1
Till @benandjerry
Tack för tipset. Så blir de att köpa ugg impregnering.
58736 +1
Till @benandjerry
Nej inte själv men har vänner som haft det. De såg ut som skit efter ca 1-2 veckor :) trots impregnering och försiktigt användande :) tycker att det säger sig själv lite att mjuka tygskor/tofflor inte håller i vårt klimat. Kanske i Sibirien...

Som sagt, min åsikt och alla får ju ha vad de vill. Men efter att ha sett flertalet gånger hur smutsiga, blöta och trasiga dessa skor blir under knappt en halv säsong så står jag över sådana :P
benandjerry +1
Konstigt att inte mina blev det :P Till @Beavy
Mliillo +1
@benandjerry : Så är det nog med många skor/kläder, för vissa funkar det, andra inte. Alla upplever det olika.
58736 +1
Till @benandjerry
Jo alla kanske inte blir det, beror väl på när man har dem :) men det är ju å andra sidan både onödigt och konstigt att köpa ett par vinterskor som inte kan användas när det är blött och slaskigt ute - vilket det är större delen av vinterhalvåret här i Sverige ;) Varför lägga dyra pengar på något som bara går att användas en dag av 7 på en vecka? Typ..
Charlotta +1
Svinsköna. Har två par med kort skaft plus tofflor. Man bör impregnera dem innan bruk. Vet inte hur de slits i vardagsbruk eftersom jag varierar med andra skor, men hittills är jag bara nöjd. :)
Merida +1
Problemet är att skon inte sitter åt runt foten. Ugg-sulan är bra. Men foten kasar inåt hela tiden och tillsist så är foten ute utanför sulan, fast inne i skon då. Svårt att förklara... :| Och jag har haft äkta: