Vilken ring gillar ni bäst?

Johanna +1
Dessa ringar är väldigt lika men skiljer ändå på några smådetaljer och jag kan inte bestämma vilken jag gillar bäst. Vad tycker ni? Det finns fler bilder (samt video på dem längre ned på sidan).
Nr 1
ebay.com/itm/…

Nr2
ebay.com/itm/…

Då var man en förlovad kvinna :)

30 svar

robino +1
Spontant skulle jag säga nr 1. Väldigt lika dock, men tycker detaljerna på nr 1 gör den mer livlig och roligare.
111038 +1
nr 2
Johanna +1
Till @robino
Ja visst är de lika Robin, samma detaljer men de skillnader jag ser är att ringen på ettan smalnar av lite mot stenen och har något rundare kanter samt att stenen inte "står upp" lika högt som på tvåa.
bubblegummy +1
Till @Johanna
1. Tycker att det är finare när den smalnar av.
Johanna +1
Till @bubblegummy
Thx bubbel, det är där jag är kluven...
robino +1
Till @Johanna
Ja, jag gillar när stenen inte går för högt upp. Båda var superfina så det är bara en liten smaksak. Vilken känner du extra för just nu?
Gillar också att den smalnar av (hi hi)
Johanna +1
Till @robino
Ser för och nackdelar med båda.
Tycker ettan kanske är lite vackrare och tvåan stilrenare. Vill inte heller att den ska puta ut för mycket för den ska ju vara "praktisk" med.
Sen kommer det ju komma en till ring som ska passa i framtiden också...
121964 +1
Nr 1!
Merida +1
Så svårt... Jag fick en vintage-ring av min pappa (ingen vigselring egentligen). Så jag har aldrig behövt kolla på detaljer på det viset... Av någon anledning så gillade jag 1an mest. Men kan inte förklara varför. :P hahaha!
Merida +1
För övrigt tänkte jag att ringarna ska vara i nivå med varandra. Så min förlovningsring är tjock och min vigselring är tunn men stenarna går upp i samma nivå. :) Hur tänker du med det? Vet att du ska få en förlovningsring och ni får en varsin vigselring vid vigseln. Men har ni kikat på era kommande vigselringar? Kan man ens ha en ring bredvid den ringen?
111038 +1
Tycker droppformen är mycket finare än den skeva cirkelformen. Det var vad som sålde mig på 2an.
Jari +1
Till @Merida

Fast man "måste" inte ha två ringar ;)

Vi valde att ha varsin slät förlovningsring, när vi sedan gifte oss så lät vi få stenar insatta i bägges ringar och gravera med ytterliggare ett datum på insidan.
Merida +1
Till @Jari

Det var ju lite fiffigt! :) Men jag kan inte låta bli att tänka att folk "bara" är förlovade när de "bara" har en ring. :P
Johanna +1
Jo det är ju det jag funderar på också Mimmi, hur vida en andra ring kommer att passa ihop. Därför funderar jag på om ring 2 kanske är bättre eftersom det känns som att själva ringen på den är mer lik den eventuella framtida ringen jag har en bild av i huvudet. Dvs mer rak i kanterna. Gud alla dessa val, men nu är det bara att bestämma sig.
Johanna +1
Till @Motherofgod
Det är precis det jag gillar bättre med ring nr 2 också MOG men om man tittar på den i videon syns inte det tycker jag.
111038 +1
Såg ingen video. Alltså kan du inte gå till en guldsmed och prova två ringar som är så lika de två du hittat som möjligt?
Johanna +1
Till @Motherofgod
Jodå det finns videoalternativ längst ner på sidan nästan.
picknick +1
Nr 2, den ser mer "well crafted" ut.
Johanna +1
Till @picknick
Tack för din input. Det är ju väldigt viktigt att den ser välgjord ut. Att den ÄR välgjord framförallt...
Merida +1
Till @Johanna

Ja, tillsist får man FÖR många alternativ! Det är ju därför folk anlitar andra för att planera deras bröllop. Tillsist satt jag i 16 timmar och vek servetter. SEXTON! Inte en jävel la märket till det ändå eftersom jag alltid viker servetter på alla kalas... Jag satte ljus på borden som ingen tände...