Leverera fotografier?

hundratjugo +1
Jag har ganska nyligen startat mitt egna företag som fotograf! En hel del saker man måste tänka på och en tanke slog mig om hur man ska leverera fotografierna, ska man skicka kuvert? Isåfall ska man göra egna kuvert som man beställer m.m.? Jag har inte en aning, och jag hittar inga bra trådar om hur andra fotografer gör. Jag har egen gjorda USB minnen om man vill ha fotografierna på en sticka, men om man vill ha förstoringar har jag att en portfolio medföljer. Hur skulle ni leverera?
Vore så tacksam om ni som har lite erfarenhet ger mig lite tips!

4 svar

Mliillo +1
Hmm när jag har beställt från Fuji eller Smartphoto så har jag fått framkallade bilder i ett sånt plastkuvert med deras logo o så. Sen skickar dem det i vanliga kuvert ju med adress osv. =)
När det gäller från fotografer har jag ingen aning, men det kanske är bra och skicka dem i något liknande plastkuvert eller portfolio som du har och sen bara använda vanliga kuvert för att skicka? =)
annaklara +1
Hur stort är det? Om det går på rulle är väl det smidigt, i sån kartongrulle annars i stort kuvert med kartong eller liknande på båda sidor om bilderna!
hundratjugo +1
Okej! Ja det låter ju säkrast och smidigt, det ska ju se lite inbjudande ut också så man skulle ju kunna fixa sin logga på m.m. Tusen tack!! :) @Mliillo
hundratjugo +1
Om man bara vill ha bilderna digitalt är det ett USB minne bara, inget stort alls. Funderar på om man bara ska skicka det i ett eget kuvert med företagets namn på m.m.? Om man vill ha förstoringarna bros det på, kan bli upp till 20x30 cm. Tack!! Ska kolla upp det nu ikväll! @annaklara