ngn som kan läsa mitt personliga brev tack

lilla00 +1
ngn som kan läsa första meningen bara och säga om man kan skriva så här, när man söker till en barnbutik.
Jag heter anna, jag är en glad och positiv tjej på 22 år. Jag söker mig till Lekia för jag alltid velat testat på att arbeta i butik och få hjälpa kunder, både stora som små.

4 svar

delay +1
Hade bytt första meningen till "Mitt namn är Anna och jag är en glad och positiv tjej på 22 år". Kommatecknet passar inte där du skrivit det.
58736 +1
Tycker att det är den tråkigaste och vanligaste inledningen att börja sitt personliga brev med... Alla skriver exakt sådär, alltid.

Försök skriva något roligare eller mer unikt istället för att börja med ditt namn och ålder. Det står ju antagligen i ditt CV i alla fall (födelseår dvs)?

"Här har ni en levnadsglad säljare med ett stadigt leende på läpparna! Leka är en del av livet och att få arbeta med något som gör både stora och små personer lyckliga är vad jag brinner för!"

---- snabbt ihopraffsat men mycket mer personligt än "Hej jag heter.... och är så gammal..."
58736 +1
Låter också väldigt smygigt och osäkert att skriva att du vill "testa på" att jobba i butik. De vill inte ha någon som "testar på" - de vill ha någon som vill jobba, vågar ta ansvar och lär sig snabbt. Du ska självklart inte skriva att du kan jobbet om du aldrig jobbat som det tidigare - men prova att vara lite mer självsäker. Annars väljer de någon mer mer erfarenhet
Pawni +1
Jag börjar alltid med vad i annonsen som intresserade mig. Jag förklarar sällan "hej jag heter blabla och är blablabla gammal", det är ingen dejtingannons :P