Blondera håret själv..? andra gången

babsolut +1
Min mamma brukar alltid blondera mitt hår åt mig.. men nu vill jag börja göra det själv, eftersom hon inte orkar mer. går det? kan man inte använda det som om det vorre schampo och gnida in det?

plus en sak till det kliar ju alltid när man blonderar sig att man knappt står ut.. ska man inte använda produkten då? eller kliar det för alla?

6 svar

FlickanC +1
Det går att blondera själv precis som du förklarar, se bara till att du inte missar någon fläck. Det kliar lite på alla. Jag brukar ta en tandpetare och klia med. Blir hårbotten röd och irriterad efter blekningen bör du inte blondera annars är det ingen fara.
Elinnen +1
Har du ingen kompis du kan tvinga då? x)
Jag skulle aldrig våga göra det själv haha, min syster brukar hjälpa mig som tur är (fast hon tycker det är rätt tråkigt.. :P )
46120 +1
För mig kliar det också när jag blonderar det, kliar o svider lite men inte så farligt.
Tror inte du ska direkt gnugga in det så hårt utan försök mer massera in det lite försöktigt för gnuggar du håret så trasslar det sig bara o blir nog inte så jämnt.. :)

Men det går bara bra o blondera håret själv, inga problem, börja med det mörkaste håret om du har utväxt i typ nacken o hårbotten.
Dock tycker jag det är lite svårt o färga i håret bak på huvudet, men brukar använda mig av speglar :P
Lixan +1
Du får ju avgöra själv om du klarar av att blondera ditt eget hår. Risken finns ju att du missar några fläckar i nacken.. Annars be en kompis?

Om du menar att det kliar i hårbottnen så är mitt bästa tips att blondera när hårbottnen är riktigt fet. Då blir det som ett skyddande lager så att hårbottnen inte blir irriterad. Annars är det rätt normalt att det kliar litegrann tror jag.
Elinnen +1
På mig kliar det knappt och svider inte direkt nämnvärt, jag har alltid Schwarzkops Blonde L1+ och den är superbra! (Y)
babsolut +1
Okey tack så mycket.. =)