Bra frisör i lund? andra gången

Sannny +1
Då båda mina frisörer här i Lund har flyttat är jag nu på jakt efter en ny. Finns det någon här från Lund som kan rekomendera en grym frisör? Allt jag vill är att ha en bra slingning och klippning!

14 svar

kaskina +1
Olles är en bra salong jag alltid går till,sen finns ju larsson och lange.
Sannny +1
Larsson och lange har jag spanat lite på, men var ligger Olles?
Ziloda +1
Plaza Salong på Skomakargatan, ett stenkast ifrån Botulfsplatsen! :)
Sannny +1
Tack =) Jag gick först hos Frida på tokyo makeover, sen gick jag hos Helena som tog över från Frida. Båda hur goa töser som helst, men tyvärr stannade de inte på tokyo. Jag uppskattar verkligen era tips! Är det svårt att få bra tider där? Måste man vara ute i god tid?
kaskina +1
Om du går till larsson &lange,och går neråt gatan,hela vägen tills du kommer till en vägkorsning,där ligger den.

de har 2 frisörer,marie och eva.

marie gör mer "dramatiska" färgningar och klippningar medans eva gör mer,du vet toppningar och mindre avancerade frisyrer.
Sannny +1
Okej ska ta och kolla in det =) Tack!
Juicy_J_89 +1
Emma, på Nivå är BÄST! hon klarar av ALLT!.... ja gick från svart hår, till jättefin blond på EN sittning, hon ger ser aldrig!... och inte dyr,.. som hon själv sa "jag vill inte ruinera mina kunder", när j sa till henne att hon var alldeles för billig för att vara så duktig som hon är. hon är helt underbar!

tippsat alla mina vänner och det finns inte en enda som varit missnöjd.... Emma e superduktig,.. och blir håret det miiiiiinsta lilla dåligt, så som hon inte vill ha de,... så kan hon jobba fram till klockan 22.00 på kvällen för hon släpper inte iväg en förrens de e perfekt! hon e bästa frisören i Lund!
Sannny +1
Oj! Det låter ju verkligen spännande =) Henne ska jag testa att gå till! Vad tar hon för en slingning + klippning? och var ligger salongen?
Caboose +1
En bra frisör i Lund är Salong Valentin! Det ligger på Kungsgatan 2B och det är så sjukt prisvärt! Hon som klipper heter Manja och det kostar 220kr för studenter (30% rabatt). Har aldrig någonsin haft en frisör som varit så noggrann, duktig och samtidigt så billig! Kan varmt rekommenderas.
119756 +1
Salong Pistasch. Både min syster och jag är jättenöjda. Vi har asiatiskt hår som är väldigt tjockt men det blir alltid bra när vi lämnar salongen. Trevlig personal. Dock måste man boka 2-3 veckor i förväg för att det är så fullbokat! :)
Grodan00 +1
Måste också tipsa om Salong Valentin på Kungsgatan 2B i Lund. Manja är mycket duktig både på klipp och färg. Väldigt prisvärd och mån om sina kunder! Har klippt mig hos henne i några år och låter ingen annan frisör klippa mig nu. :)

Länk till Salongen: salongvalentin.blogspot.se
Lund85 +1
Gå till Heidi på Bazaarmovement. Vet inte vilken stil du har- kolla hennes instagram och se om det passer dig: @by.heidi.klang
lisa57 +1
jag vet en bra frisör i lund som är väldigt duktig på att klippa slinga färga som varit i yrket ett antal år med många nöjda frisörkunder hos finns på Sofiavägen bakom Viktoriastadion på en liten trevlig frisörsalong som Lisa Frisör på Tini Salongen

prova hos henne nästa gång. Hon brukar finnas anträffbar genom sin hemsida lisafrisor.se
YlvaErik +1
Du kan alltid söka och jämföra frisörer och recensioner på sidan Klipptid.nu.
Länk till frisörer i Lund: klipptid.nu/lund

Där hitta jag min senaste frisör, Pachamamas, superduktiga! Har även hört bra om både Capa och Lisa Frisör.