Fick inte färga håret hos frisör!

sockerpinne +1
Hej, jag var hos frisören igår och skulle färga min utväxt. När frisören började lägga i färgen i håret så efter bara några minuter började jag känna att det blev väldigt varmt i håret. Jag sa till frisören att jag tyckte det känndes konstigt och hon började känna i håret. Hon säger att vi måste skölja ur färgen direkt. Sedan sätter hon i någon produkt som ska ta ur metaller ur håret ( blev tydligen någon kemiskreaktion) . Sedan testade hon att lägga i färg igen men det blev samma sak igen.

Hon frågade mig om jag använt någon speciell produkt i håret soch då kom jag på att jag har använt schwarzkopf color refresher för någon vecka sedan. Tydligen stannade den kvar i håret under en längre tid och jag fick köpa något special shampoo som skulle tvätta ur det. Är det någon som har varit med om något liknande förut? Jag skulle komma tillbaka efter sommaren. Blev så himla besviken! Mitt hår får väl se ut som skit hela sommaren!!

4 svar

kiko +1
Det är väl bara bra att frisören såg det innan du började tappa håret och rekommenderade dig att vila håret.
Det är starka kemikalier i färgning och alla hårtyper reagerar olika.
sockerpinne +1
Ja det är jag tacksam för! Man vill inte tappa håret direkt
58736 +1
Inte varit med om just det, men jag blev avrådd från att slinga håret ljusare när det redan var väldigt slitet för några år sedan - håret skulle riskera att gå av helt. Tycker det var jättebra att frisören gjorde som hon gjorde i ditt fall :) annars kanske du hade tappat allt hår eller fått en superkonstig färg
sockerpinne +1
Nej man vill absolut inte tappa en massa hår. Som tur var att vi inte gjorde slingor för då hade vi aldrig märkt det