Fläckigt hår, hur ska jag göra?

onlyymee +1
Hejsan!
För ungefär ett år sedan tonade jag mitt hår från blonderat till brunt, problemet var dock att det blev lite gröna nyanser i.. Läste då att man skulle ha i röda toner, så jag tonade en mörkbrun färg med rött i. Älskade färgen verkligen, men allt det röda försvann så fort, och när jag skulle färga utväxten så blev den verkligen knallröd jämfört med längderna! inte snyggt!

Så jag lät håret vara i några månader(4-5) och nu i somras var håret orange. Skulle då tona det mörkbrunt igen, fast denna gången utan något rött i. Hittade en toning, läste lite om den på internet och den verkade bra och det såg ut som den färgen jag ville ha.

Det blev svart! Blev helt förkrossad, så jag gjorde en avfärgning (colour b4) fick verkligen en perfekt färg! (har den nu) MEN vissa slingor av håret har en lite mer röd färg, vissa har nästan en lite grön färg o vissa är helt perfekta. Har även en ganska så stor slinga ytterst som är JÄTTE ljus jämfört med det andra håret + en liten fläck ytterst också... Topparna är något mörkare än det längst upp.

Min fråga är då, kan man gå till frisören och färga det (tänker aldrig mer färga det hemma, haha) utan att dessa fläckar o slingorna blir kvar? Eller är det någon som har några tips på vad man kan göra? :)
Ska man göra ännu en avfärgning, för att få bort all färg, för att sen när all färg är borta, att man då färgar det brunt?

Eftersom mina toppar är lite mörkare, kommer man se det efter färgningen? (om jag nu gör en) Någon som vart med om samma sak? :) Hatar verkligen dessa fläckar o sånt, går o tänker på det hela tiden :/
Tacksam för svar!

0 svar