Har frisörskräck som tandläkarskräck

lankiz_91 +1
Jag är nyfiken om det är jag som är enda som har inte gått hos frisören minst 5år.
I år tänkte jag samla pengar och gå hos frisör och göra make over men är svinrädd att frisören gör helt fel. Varje gång när jag går hos frisör blir jag ALDRIG nöjd. Jag får alltid höra att den är obalans och måste klippa minst 5cm fastän mitt hår är egentligen inte slitet (har gått till göteborg frisörskolan och bad läraren att kolla upp mitt hår om det stämmer om den var slitet - svar: nej).

Sen det värsta är att jag får fin komplimang som jag måste betala högt pris efter behandling "gud va fint hår du har verkligen tagit hand om håret" Just rakt simple klipp så måste jag betala högt på den för att hen tror att hon har gjort håret så fint. Jag vet inte riktig om ni förstår mig men så händer det alltid. Och vill fan veta varför måste frisöerer var så jäkla money maker. Är inte frisörens roll att hjälpa kunden att få fresh cut typ inte liksom pengar??

Är jag verkligen ensam den här skräcken??
Och nu idag så är det svin dyrt att gå hos frisören pga trendiga olaplex och balayage feat. Guy Tang style
Var det meningen att jobba ihjäl (ob) för att gå hos frisören? Du sparar du pengar? Let me know girl :)

1 svar

kiko +1
Fast det var mycket fördomar, det är klart det kostar. Kostnaden går till produkter, hyra, lokal, lön och mycket annat. Sen finns det billigare frisörer så gå till en billig istället? Finns alternativ till alla, man behöver inte gå till den dyraste.
Folk jobbar och sparar pengar antagligen, gör prioriteringar helt enkelt =)