Hår och ögonbryns nyans

123383 +1
Vad tycker ni är finast, några nyanser mörkare ögonbryn än hår eller tvärtom? Vad ser mest naturligt ut? Tänker mest på brunt/nästan svart hår

11 svar

robino +1
Är det nästan svart skulle jag satsa på någon/några nyanser ljusare...
58736 +1
Tycker nästan alltid att lite mörkare bryn ser bäst ut. Ljusare bryn försvinner liksom i ansiktet om håret är mörkare. På dem med väldigt mörka hår skulle det väl kanske passa med samma färg, är det narurligt svart hår så är ju ofta ögonbrynen också svarta.
kiko +1
Beror på, jag har naturligt brunt hår o mina bryn är naturligt mörkbruna. Aldrig färgat dem vare sig jag haft ljusare eller mörkare hår.
mamacitaa +1
Har väldigt mörkt brunt hår och har samma färg på brynen, skulle aldrig färga dom ljusare eller mörkare. Tycker naturligt är finast.
123383 +1
Hmm ok. Och om man vill att ögonen ska sticka ut lite, har mörkbruna, ska man då ha mörka/mörkare bryn och någon nyans ljusare hår?
kiko +1
Till @Nasha12
Tycker det beror på helheten, dragen, hudton osv, kontraster framhäver inte alltid. Mina bruna ögon kommer fram mer när jag har rött hår:) har du ingen bild? Svårt o ge tips utan o se det framför sig.
mamacitaa +1
Har ljusa ögon och dom framhävs bra iom mitt mörka hår/mörka bryn men jag håller med kiko. Det handlar om helheten, det är inte säkert att ögonen framhävs bara för att man färgar håret ljusare/mörkare.
Pawni +1
Tumregeln är väl att om man har mörkt hår så ska man ha en nyans ljusare, och har man ljust hår ska man ha en nyans mörkare
FoxyCleo +1
Jag har läst nånstans att ögonbryn naturligt är någon nyans ljusare än ens hårfärg.
Jag tycker man kan prova sig fram för ögonbryn växer så fort.
cocca +1
Jag färgar mitt hår och det är mörkt brunt nu. Målar brynen i princip svarta. Färgar de även svarta när jag väl gör det men det är för att de är så glesa i sig själv så det blir bäst resultat då.
Jag tycker det blir bäst men om andra tycker jag ser ut som en idiot vet jag såklart inte ;)
kiko +1
Till @FoxyCleo
Mina är tvärtom så det stämmer nog inte :)