Hårborttagning med laser tips och erfarenheter

Majestic +1
Ni som har prövat detta och lyckats, vilken laser? Hur många behandlingar, vilket pris? Hur känns det nu? Gärna kliniker i Stockholm :)

Jag känner att jag måste unna mig att ta bort håren med laser. Spenderar 990kr/månaden på vaxning plus rakar under armarna och trådar bort överläppshår, plockar bort stråna på brösten och jag drömmer om att bli hårfri åtminstone på benen. Jag är halv skandinavisk och halv från mellanöstern så är relativt ljus med mörkt hår.

6 svar

FoxyCleo +1
Det är ju dyrt och inte säkert att det funkar, man kanske måste göra om det flera gånger, dyrt blir det iaf. Har du testat Veet hårborttagningskräm? Den är billig och bra.
Majestic +1
Till @FoxyCleo

Om det inte funkar känns det jättehopplöst men jag bör vara en bra kandidat..

Kanske 35000 totalt men spritt ut på 50år så tycker jag inte att kostnaden känns som mycket. Man betalar per gång eller för några gånger i taget..

Jo jag har testat men gillar inte känslan av den. Plus att mina porer syns när jag rakar eller använder sån kräm..
FoxyCleo +1
Till @Majestic
Jag har provat rycka av hår på vissa ställen, det växer lite långsammare efter ett tag. Men ju grövre hår, desto värre är det nog att få bort.
Huden borde väl också se likadan ut efter vaxning eller har jag fel?
Du kan ju testa det där med laser om du har pengarna och tycker det är värt det, men kolla noga efter så du har avtal om att få pengarna tillbaka om det inte fungerar, för det är ju inga småsummor det handlar om.
mamacitaa +1
Tyvärr finns det ju ingen garanti på att du kommer bli hårfri, hur många gånger du än lasrar.
FoxyCleo +1
Du kanske kan prova bleka håren istället, mer skonsamt och du slipper stubb, tycker själv att hår iaf är bättre än stubb.
BQ80 +1
Till @Majestic

Jag köpte en hpl-apparat på elgiganten. Hpl står för Home pulse light. Det funkar som laser. Min heter silkn glide efter att ha använt den ca en gång i månaden i två år har jag nästan inga hår kvar på kroppen. Jag har typ 20 hårstrån på vardera ben och ca 20 i vardera armhåla. Jag lasrade armar, mage och bikinilinjen också men inte lika ofta.

Jag skulle verkligen rekommendera den här apparaten över att gå till salong eftersom den bara kostar ca 1700 kr. Jag är sydasiatisk och lite mörk men det gör inte ont, känns bara lite varmt en millisekund typ. Jag hade otroligt mycket hår, också på överläppen men nu har jag som sagt nästan inget. Bara det att du måste som vanligt vara försiktig med solen före och efter. Bra nu när det blir höst.

Hoppas detta hjälper!