Hur vill ni killar ha det?

aaredhel +1
Jag är en tjej (19 år) som inte brukar raka mig där nere så ofta. Vad tycker ni killar? Föredrar ni rakat eller inte? Hur vill ni att fiffin ska se ut när ni har sex?

36 svar

tomcollins +1
Well jag är inte kille men du vet, hoppas jag, att det inte spelar någon roll vad killar vill ha. Det är du som ska trivas och ha vad du gillar bäst. Sen är det individuellt vad killar tycker, alla gillar inte samma sak.
aaredhel +1
Till @tomcollins
Ingen fara. Får man fråga hur du har det? Du behöver absolut inte svara men vill bara höra från andra :)
ManNan +1
Lite hår skadar väl inte, men man vill väl kanske inte se en hel djungel därnere. Inge hår i munnen igen tack skulle jag uppskatta :)
Hurrdurr +1
Tycker bäst om rakat eller en smal sträng på tjejer. Av egen erfarenhet av att prata med mina polare så verkar kravet vara minst ansat. De flesta gillar rakat när man är i den åldern du är i. Men vad trivs du bäst i, egentligen?
aaredhel +1
Till @ManNan
Håller med dig det där om djungeln ;)
aaredhel +1
Till @Hurrdurr
Själv trivs jag med lite hår. Trimmar såklart och när jag väl rakar mig blir det bara kvar hår på venusberget. Grejen är att det blir så ful när jag rakar bort lite hår från venusberget, det blir rött och man ser ju tydligt att man "försökt" att raka ..
tomcollins +1
Till @aaredhel
Tar bort allt. Det är vad jag trivs i och jag skulle aldrig i livet göra på ett visst sätt för att en kille vill det
aaredhel +1
Till @tomcollins
Det är rätt tänkt av dig! Vill med tänka så men nope, dåligt självförtroende.
Jag är oskuld & när det väl händer vill jag inte att killen ska backa för att det är "fel" där nere :/
Hurrdurr +1
Till @aaredhel
Viktigaste är ändå att det är rent runt själva musen. Man vill inte ha hår i munnen.
Hurrdurr +1
Till @aaredhel
Hahahahahaha! Ursäkta att jag skrattar åt dina issues, men INGEN normal kille hade ryggat tillbaka för att din frisyr där nere är "fel". Seriöst, ingen. Om du nu skulle ha oturen att träffa en här en-på-miljarden-killen som faktiskt gör det så är han inte värd att förlora oskulden med ändå.
aaredhel +1
Till @Hurrdurr
Men det finns ju vissa som tycker det är SJUKT(!!) äckligt med hår där nere.
Så jag behöver inte "oroa" mig för att han kommer tycka jag är äcklig om jag har lite hår på venusberget? Och självklart är ju alla olika & tycker om olika :)
112429 +1
Har hört killar som säger att d gullar rakat men när de varit med mig så säger de att de älskar hur jag ser ut. Jag brukar ha det ansats iaf lite trimmat och rakad bikinilinjen. Sen bryr jag mig inte om killars tycke, killar är nöjda sålänge man går in med självsäkerhet.
112429 +1
Däremot beror det på ålder med. Yngre killar är tyvärr lite porrskadade.
tomcollins +1
Till @aaredhel
Haha du kan vara lugn. Visst, jag förstår känslan, men äsch. Tänk inte på det. Du ska trivas liksom, det är absoluta huvudsaken.

Mitt ex avskydde hår utom på huvudet och det sa han gärna till mig också. Tyckte ju det var skitroligt att jävlas så kunde låta det vara ibland men det blev ju lek i sänghalmen ändå.
Aceton +1
Jag tycker det är jättejobbigt att vara helrakad.. hur håller man håret "ansat"? För som det är nu måste jag ju raka efter ett tag, eftersom jag inte heller gillar när det är för långt... funkar det typ att klippa? Eller måste man ta en rakapparat där man ställa in längden på håret? Eller hur gör ni liksom för att hålla de en viss längd, haha!
Gillar när de e 3-4 mm, det är perfekt (Y)
112429 +1
Till @Aceton
Jag låter mitt växa ut en bit sen istället för att raka mothårs rakar jag medhårs. Mitt är mer trimmat än ansat. Gillar inte när det är stubb utan vill ha det lite långt.
Hurrdurr +1
Till @aaredhel
Det är något som bara små pojkar säger. Om man äcklas så oerhört av hår på musen så är man antingen inte redo för sex eller så lider man av en fobi.
Hurrdurr +1
Till @Aceton
Jag brukar raka vissa delar (pungen och lite runtom så att det formas till en trevlig liten triangel på mannens motsvarighet till venusberget). Det hår jag vill behålla klipper jag med min trimmer. Det går också bra att klippa det med en sax.
Merida +1
Jag har full busch. Aldrig någon som klagat.
Rakar iofs bort det som går utanför troskanten och klipper ned det som går ned vid klitoris.

När jag var tonåring brydde jag mig jättemycket... Men mest för att jag bara hade skolan och sex att tänka på. :) Man ska inte tänka så jävla mycket på sin kropp. Var den man är. Tidigare har jag rakat bort allt. Men det kliar och sticks, inflammerade hårsäckar och inåtväxande hårstrån gjorde att jag helt enkelt ledsnade på att ha ont kring mitt underliv mer än under mens och pms. :)
Merida +1
Och ansat betyder kortklippt. Om man vill ha en kille till att gå ned på en så behöver hans näsa inte bli inborrat i könshår lixom. :) 5mm långt brukar typ vara lagom.

Ansat behöver absolut inte betyda att man ska raka bort vissa delar helt.

Själv har jag aldrig förstått detta med att behålla lite hår på mitten.