Kluvna toppar/vita prickar i mörkt hår

MetalOpera +1
Okej, problemet är detta. Torrt hår (toppar) med vita prickar längst ut. Vissa syns att de är kluvna som fan och jag har klippt igenom det så gott jag kan. Kan tillägga att topparna med svart färg är värre än det med brunt, kan färgerna slita olika? Och; beror detta vita på att kluvna toppar syns tydligare i svart hår och kommer tillbaka?

Tycker jag har klippt igenom så mycket, och även på de kortare stråna längre upp i håret men det är lika mycket vitprickigt varje gång jag tittar i håret, skitfult. Vet inte om man inbillar sig att det är lika mkt som innan eller om man missat i klippningen. Vet inte om håret är torrt eller strävt, antar att det är både och. Brukar kännas lenare efter en genomklippning men kan ju bero på att man kammar igenom allt så noggrannt då?

Vilka inpackningsmärken har bäst effekt?

3 svar

33388 +1
Men det kanske syns mer på de svarta topparna eftersom det blir mer kontrast?
Köp något dyrt märke det är det ända som hjälper någolunda, t.ex goldwell eller kerastase :)
Jessiiica +1
Det där vita prickarna i topparna är avbrutna toppar, som du får när du har slitet & tort hår. Jag har själv det & jag har röttfärgat hår. Så jag tror inte det är bara svart hår som de vita prickarna syns, utan i det flesta hårfärgerna om man kollar noga.
Personligen älskar jag Schwarzkopf Gliss hair repair! Både balsam & inpackning. Inpackningen är som smör du lägger på håret vilket verkligen känns att håret får "fett" på det kluvna topparna. Jag rekomenderar den. Håret känns lenare efteråt & inte lika tort.
Lycka till :)
chiino +1
Du har avbrytna toppar. Hårinpackning gör det lent och så, men av det försvinner de inte! Klippning är det bästa så fort som möjligt(hos frisören). annars växer de uppåt, och tillslut är hela ditt hår slitet!