LCC "the heat is on" luktar konstigt? Någon som testat?

Halsdukar +1
Någon här som testat LCCs värmeskydd "the heat is on"? Eller luktat på den haha? Det är nämligen så att jag beställde den och i väntan på att den skulle komma läste jag recensioner som beskrev lukten som fruktig, passionsfrukt, söt, någon sa att den var "fjortisaktigt" söt haha. Själv beskriver LCC produktens lukt som "Passion breeze (Toppnot: Passionsfrukt. Hjärtnot: Lotusblomma. Basnot: vit mysk)".

Har luktat på typ 5 av deras andra produkter och de luktar jäättegott och man känner en tydlig doft, inte något milt men inte för mycket.

Så får jag hem den och den luktar... Ingenting/äckligt. Den luktar typ plast, känns ungefär som att produkten skulle kunna ha den lukten om man glömt parfymera den eller att den är gammal? Och det är inte så att den är någon dålig kemi på mitt hår för luktar likadant om man luktar direkt i flaskan..

Så ja. Någon som har luktat på den? Har inte hittat den i någon affär så vet inte om den ska lukta så men känns verkligen inte som det :(

3 svar

58736 +1
Det är flera som sagt att vissa produkter av LCC luktar konstigt. Deras torrschampo ("light" varianten) luktar typ vinäger.
Mliillo +1
Har bara testat deon o torrschampo tycker dem luktar jättegott. Kan inte säga nått om de andra. Men alla har väl olika luktsinne.
Lyllipop +1
Kolla utgångsdatum på burken. Om det inte står något så brukar det vara en symbol längst ner på etiketten som ser ut som en liten burk som det står oftast 12M eller 24M.
Symbolen betyder att krämen/sminket är bra i det antalet månader från det att förpackningen först öppnades.

Om det bara är lukten så föreslår jag att du sprayar lite parfym i håret när det är färdigt