Luxy hair extensions - de bästa löshåret

laaadyC +1
Hej alla där ute!

Här är några sidor jag kan rekommendera för det bästa löshåret. Eftersom jag även har testat på sämre ska nämna dessa också. Vill inte att fler ska behöva göra samma misstag. Kom även gärna med tips, men var ärliga. När det gäller hållbarhet, glöm inte att skriva hur ofta ni använder löshåret. Det är ju en viktig faktor som spelar in.

De 3 bästa sajterna enligt mig.
Alla säljer 100 % äkta remy hår som är åt rätt håll.

1. Luxy hair luxyhair.com

En super bra sida som skickar fritt över hela världen. Deras extensions håller länge (på riktigt), även om man använder dem varje dag, som jag gör.

Håret är silkeslent och är även behandlat med protein så att det inte tovar sig!
Mitt är i färgen off black och fungerar super. Har haft det i 8 månader och det är lika lent och vackert ännu.

Ett extra plus, om du beställer färdigt clipon set så behöver du inte tupera håret, clipsen har en liten silikonremsa som gör att håret sitter trots att du inte tuperat det, samt att clipsen inte syns.

p.s tjejerna från luxyhair laddar även upp youtube klipp på alla färgerna dem har på sina löshår osv. d.s


2. Foxy locks extensions foxylocksextensions.com (engelsk)

Även en superbra sajt för det bästa löshåret av grym kvalité. Deras clips har silikonremsor precis som luxyhairs. Och deras extensions håller i cirka ett år nästan även om du använder ditt löshår varje dag.


3. Beautynet - beautynet.se

Den första svenska pålitliga sajten för löshår enligt mig.
Poze extensions som dem kör med där funkar fin fint! Beställde mörkbrunt hår därifrån och det höll i ca 7 och en halv månad och jag använder mitt varje dag. Men, det vart dock väldigt trassligt och tunt mot slutet, plus att man hårade nå enormt. Men helt okej hår!


De 2 värsta sajterna:

1. Rapunzel(ofsweden.com),
vad mer behöver jag säga? Jag beställde därifrån fyra gånger och jag behöver alltid två paket till mitt hår (så 8 paket löshår). Efter två månader så gick dem inte att använda (de längsta som det har hållt därifrån är 4 månader), dem trasslade ihop sig totalt och hårborsten fick användas efter varje timma iprincip. Sedan gick håret av och blev väldigt väldigt tunt. Det beror inte på att jag behandlat det fel. Jag är skötsam med mitt löshår.

Dock så hade jag färg #60 , det ljusaste så jag har mina aningar om att mörkare hår håller bättre och är mindre behandlat. Men ännu ett minus, deras löshår är mycket mycket tunt till skillnad från de sajterna jag nämnde överst (även tajmahal som har mycket tjockare). Misstänker också att det finns syntet hår inblandat då det smälter ihop ytterst lite när jag plattar det, vilket jag sällan gör dock. Och ett till minus; deras clips har inga silikonremsor så man sliter mycket på det egna när man blir tvungen att tupera. Och löshåret är inte riktigt värt pengarna. Vet att vissa av er säger att rapunzel har otroligt bra löshår. Men jag har svårt att tro det. Har även bekanta som fått dåligt därifrån.

2. Tajmahal
- första gången jag beställde så fick jag grymt fint löshår. Det var mjukt, tjockt och kändes äkta men de två andra gångerna så fick jag skitlöshår som tovade ihop sig till bollar som knappt gick att reda ut med borste om jag inte borstat dem direkt tovorna börjar komma (precis som rapunzels löshår). Så dem höll bara cirka tre-fyra månader med mycket tålamod.

Hoppas detta hjälpte lite grann!

18 svar

blondehair +1
Okej, foxy locks extensions ingår clipsen då? :D och vad kostar frakten? :)
solitary +1
Haha till skillnad från mig. Jag ÄLSKAR Rapunzel och Tajmahal.
Har andvänt deras löshår i 7 år.
Visserligen är den Blonda något sämre kvalitén då den är behandlad mer, men så lite pengar som det kostar gör det inget i köpa nytt lite oftare :)
Plurr +1
Jag blir verkligen förvånad över vad folk tycker är bra hår.
Det finns en regel, Kina hår = billigt passar INTE till Skandinaviskt hår.
Tyvärr är det mest de som säljs via alla dessa sidor, eftersom de är billigt att köpa in och därav lätt att sälja till billig peng.
Kunderna nöjer sig med det eftersom de tyvärr aldrig har provat ett riktigt bra hår.
Det är RIKTGT Indiskt hår man bör använda. Det är svårt att få tag i och är mycket dyrare.
Men så mycket bättre det är och sköter man de väl så håller de i många år.

Tajmahal har helt klart det sämsta håret. Extremt dålig!
Rapunzel, inge vidare de heller.
Poze hair, Dåligt Kina hår de med.

Salonger som gör extensions brukar ha bättre hår.
Men tycker iallafall Socap är bäst = riktigt fint Indiskt hår =)
laaadyC +1
M-bc, ja i foxy locks ingår clipsen! :) och frakten kommer jag inte ihåg vad den kostar.. hmm. men luxyhair har ungefär samma hår och där kostar frakten inte.

solitary, hur länge håller håren för dig? :) hur ofta har du dem och vilken färg?

plurr: Jag har aldrig testat riktigt indiskt hår så tack för tipset. Det väckte intresse. Ska kolla in socap! Vilken färg brukar du ha på dina och hur många år har dem hållt för dig? & hur ofta använs de?
och tja, poze extensions har du lite rätt i, men hitills den första svenska sidan som säljer någorlunda okej hår som inte blir hur dåligt som helst efter två månadet dvs.
Plurr +1
Jag har blont hår och använder keratin. Det håller väldigt länge, bukar använda de typ 2-3 gånger. (1år) sedan brukar jag byta, men håret är fortfranade helt okej då.
Kommer du något till sthlm så kan jag rekommendera några salonger som jobbar med bra hår.
Har du bara clips?
laaadyC +1
Åh det låter ju super bra!
jag funderar på att åka dit till hösten så gärna. :)
Och jo, jag använder bara clips nu, eftersom jag känner att mitt hår inte riktigt är redo än för nailhair och liknande än. Jag har nyligen gått från platina blond till svart/brun så jag måste vara försiktig.
blondehair +1
Hur många gånger har du beställt från luxy respektive foxy? :D och går det att lämna tillbaks? :d
solitary +1
Har jag clips köper jag löshår från tajmahal o har i håret 5 dagar/vecka, Då håller det ca 1år.
nu på senare tid har jag kört på microringar och det är från rapunzel och det håret har jag suttit om 1 gång. Så har haft i det håret ca ett halv år och det är fortfarande fint :)
Funk +1
Hur är håret från luxyhair? Och hur ksa man veta vilken färg man ska ha? :/

Har köpt en massaaaaaa "remy" hår i 3 år nu och det håller bara i ett halvår, efter några tvättar ser det ut som en risbuske. det är fint och så men måste fan borsta håret helaaa tiden :(( sjuuukt jobbigt!
vill ha ett löshår som är som ens egna hår, inte blir en knut av allt efter stund så fort man rör på sig
66744 +1
Vad kostar det från luxyhair?
hur snabbt får man hem det då det kommer från sverige?
hur många olika delar får man av håret med clips på?
E rätt sugen på att beställa hem men e lite fundersam :D
tackar för svar
blondehair +1
Har just beställt 160 g från foxy locks, snabbare frakt än luxy och lite billigare :D
66744 +1
Har också kollat in den sidan men där ser ju håret inte liksom fint ut på bild så =/
blondehair +1
Du... jag fick idag hem färg 20, caramel blonde, och den är.. tja.. perfekt. clipsen är jättebra kvalitet, håret är supermjukt och inte alls så strävt som det ser ut att vara på bilderna. dessutom har det underbar längd så har inget att klaga på, kör på foxylocks!
43927 +1
Jag har testat flera av löshåren du skriver om och håller med om vissa saker, andra inte :P Foxy locks är det sämsta löshåret jag någonsin har testat! Det var jättefint i början och clipsen sitter superbra, lossnar aldrig! Dock så fäller det hårstrån som in i bomben! Jag har aldrig tappat så mycket hår med ett löshår förut. Min familj klagar alltid på att jag fäller hår överallt och bara jag rör håret kommer det ut en hel hög med hårstrån!

Håret blev dessutom jätterisigt och trassligt fort! Jag har haft löshår i flera år så jag vet hur man ska sköta om det och tror inte att jag har gjort något fel.

Poze tycker jag är sådär, kvaliten är väl hyfsat okej men man får rätt så lite hår och en träns räcker inte riktigt till att täcka hela mitt huvud..

Rapunzel minns jag inte riktigt eftersom jag hade det för så länge sedan men det höll i cirka ett år har jag för mig även om det kanske inte var så jättefint framåt slutet..

Ett av dom bästa håren jag har testat är ett jag köpte i Spanien, annars är Afrocares bohyme euro remi väldigt fint hår också! :)
laaadyC +1
Vad kul att så många utav er kommenterar! Det är kul att höra vad ni har beställt och hur det har gått osv, osv.. :)!

Jag har beställt från luxyhair 5 ggr och det tar cirka 2 veckor som högst för dom att komma och jag beställer alltid 160 gram (då jag har väldigt tjockt hår, måste ofta ta två paket) och det går väl för ca 800-900 kr, priserna står i dollar så det är lätt att bara googla upp en översättning till Sek. Och som sagt så har dem ju fri frakt så man förlorar inte på det alls.

Och från foxylocks har jag beställt 4 ggr och där är det lite billigare samt att det tar mindre tid att frakta. Men jag föredrar luxyhair.


Och hörrni, håren är superfina i verkligheten säger jag bara! På bild spelar det ingen roll.
Men det här med färger, luxyhair ägs ju utav två systrar och dem har en youtube kanal och går igenom alla färger och använder alltid deras hår till allt. Så kolla in det!
hannalind +1
Jag skulle rekommendera hairtastic.se dem har super fin kvalité på sitt löshår och väldigt fylliga toppar.. Kolla in deras instagram @hairtasticab
josefin20 +1
Om man ska ha det bästa skulle jag valt hairtastic.se deras Supreme hår är det allra bästa jag har testat av de märken som säljer löshår.
missj +1
det är många som inte vet på vad man ska tänka när man väljer löshår, vilken typ av kvalite och hur man ska ta hand om det.

Jag hittade sidan hairextensionsguiden.se som är en guide om löshår :)
Jättebra sida!