Mina ögonbryn syns ej, hjälp!

Tikii +1
Är det någon är som snälla kan hjälpa mig? Det här är det största komplexet jag har över mig själv och på grund av det här så finna det passar jag vill göra men ej vågar!
När jag skriver nu att jag knappt har några ögonbryn så är det ej för att jag har plockat sönder dem, nej.

Mina ögonbryn är bara väldigt ljusa, tunna som fasiken och dem sitter inte speciellt tätt. Dem finns där, men dem syns som sagt inte. Självklart har jag plockat dem för att dem ska kunna få någon form när jag fyller i dem. Men nu är jag så jävla trött på att heeeela tiden se till att brynen är ifyllda. Jag har ganska nyligen träffat en kille som jag bor hos ibland. Vad tror ni jag gör innan han vaknar? Jo, jag går såklart upp tidigt tidigt för att måla dit mina bryn igen för att han ska slippa se mig utan dem, för det ser verkligen inte bra ut!

Aja, ska inte förklara mer nu utan ska komma till saken..

Finns det någon som vet något man kan göra mot detta? Är inte ute efter nåt sorts smink eller ögonbrynsfärgning, utan jag är ute efter tjockare och fylligare bryn! Vet att det finns olika sorts serum? Vet ni om nåt funkar? Snälla ge allllla tips ni kan! Börjar bli jävligt trött nu alltså..

6 svar

Esoada +1
Du får för det första sluta plocka, sen prova ett serum, men du kan inte förvänta dig att se ut såhär:

121288 +1
Färga
picknick +1
Finns ju kosmetiska tatueringar

delay +1
Tatuering. Kommer jag nog göra framöver någongång.
muffinsmuff +1
Jag hade samma problem. Jag säger bara: Denna morgon och kväll, du ser resultat efter två veckor. Krydda på ordentligt, om de växer hår nedanför eller ovanför, så är de bara att noppa bort. hellre för mycket hår än för lite, ellerhur? Sen köper jag ögonbrynsfärg från Depend på tex.. H&M? Kicks..? Jag tar brunsvart, tycker de blir bra, blir inte så mörkt ändå tycker jag...
kicks.se/anastasia/hudvard/ansikte-c172/…
vaiogirl +1
Jag gjorde 3D tatuering för 1700 och är jätte nöjd