Någon som använt sublime mousse hårfärg?

mickan_08 +1
Är det någon som använt sublime mousse hårfärg och vad tycker ni om den? blir färgen bra?

23 svar

mickan_08 +1
Oj okej.. vad hade du för färg på håret när du färga?
mickan_08 +1
Det lät ju inte bra..
mickan_08 +1
Någon som har bra erfarenheter av den?
mickan_08 +1
Någon?
JOHANNEZZON +1
Jag har använt den, har brunt hår och köpte en brunröd nyans. Jävligt lätt att aplicera, och färgen blev jämn. Dock höll det inte så länge. Bästa hårfärgen jag har använt kommer från Schwarzkopf - Nutural & Easy heter den. Finns att köpa i de flesta affärerna :)
mickan_08 +1
Okej, e det mer som en toning än hårfärg? kommer du ihåg hur länge färgen höll ungefär? scharwzkopf har jag aldrig prövat, alltid bra med tips :)
JOHANNEZZON +1
Färgen var inte fräsch i mer än en vecka typ :/ Natural and Easy håller sig dock fräsch i typ 4 veckor på mig :)
18883 +1
Ska testa den i mörkbrun själv faktiskt. :p
mickan_08 +1
Johannezzon: får se hur man gör då, alla säger så olika om den.. men tack för infon!
vixina: tack för länken! :) kan du skriva o berätta vad du tyckte om den efter du använt den? :)
18883 +1
Absolut, mickan. Är så spänd på det själv. :)
mickan_08 +1
Schysst! hoppas det blir bra! jag vill så gärna hitta nån bra själv eftersom det alltid slutar med att jag får gå till frisörn när jag försökt hemma, så jag hoppas på den här o håller tummarna på att du blir nöjd :)
18883 +1
Mjaså? Är tvärtom där: går jag till frisören blir det asdyrt plus att de inte gör som jag vill utan inte respekterar kundens åsikt, gör jag det hemma blir det precis som jag hade tänkt.

:) Minns en frisör jag gick til och bad om att bli ljushårig (många långa år sedan)..hon sa hon inte kunde det på mitt hår, utan klippte av en lång slinga bak i nacken (en rejäl bit också) för att testbleka den och ville sedan göra "breda slingor istället"..så jag gick med på det men sa specifikt att "gör nu INTE det grått!" Vad hände? Jo; fick betala 400 spänn för att bli gråhårig, så jag drog till kicks och köpte en blondering istället och det blev precis som jag ville ha det. Kostade mig 50 spänn.

Sen har jag varit hos en massa olika frisörer man kommit överens om hur mycket de ska klippa men som istället klipper som DE tycker. Sist var jag hos en jag kände som klippte upp det och inte berättade det förrän efteråt. Så jag går ALDRIG mer till frisören för de respekterar ändå inte kundens vilja. En missförstod mig helt och klippte lugg så jag fick avbryta honom mitt i.. En annan klippte av 2 decimeter när jag bad om 2 centimeter..vetefan hur folk vågar gå till frisören längre..
mickan_08 +1
Aa okej, jo nån gång har det faktiskt hänt att jag inte fått det som jag velat, men när jag gjort hemma så har jag ofta blivit orange vid utväxten så resten bra så därför har jag alltid fått gå till frisören men vill ju slippa det så man sparar pengar! gud vad skönt att det alltid blir bra för dej, vill jag också! :) vad har du för färg nu innan du ska färga det mörkbrunt?
mickan_08 +1
Ngn som vet vad färgen kostar på ica maxi?
CAPISCE +1
Den är bättre än vanlig färg. rekommenderar.
mickan_08 +1
Jo jag har provat den en gång och gilla den verkligen! och nu vill jag köpa den igen :) vet du vad den kostar på maxi?
CAPISCE +1
Ingen anning men den ligger väl runt en hundring. men så värt det :)
mickan_08 +1
Ja för den verkar vara billigare på mataffärerna, lr det var ngn som skrev att den kosta 85 kr på coop o det e ju riktigt bra pris! vem vet det kanske ligger på samma på maxi :) tack för svar!
BlackShadow +1
Har bara hört negativt om de, men har inget att säga av egen erfarenhet.


Sägs att de utlovar en färg men ger en annan oönskad.