Öka hårtillväxten, hur?

JacketLover +1
Hej det jag är mest bekymrad över mitt hår är att växer så himla långsam så att jag inte kan märka skillnad. Jag har testat olja med massage. Jag masserar varje gång jag dushar. Jag vårdar längderna. Jag äter mycket mer. Jag väntar väntar och väntar. Mitt håravfall har förbättrats och även det slitna för jag flätar det på kvällarna och släpper ut det på dagen för att hårsäckarna ska må bättre. Men det vill inte växa vad ska jag göra??

15 svar

Merida +1
Vissa har ju bara kass hårväxt. :/ Men har du testat kosttillskott? "En om dagen"?
Merida +1
Kosttillskott för kvinna kanske är bättre iofs.
Victoria08 +1
Prova Priorin, kanske funkar. Äter dem själv men glömmer 70% av tabletterna, hahaha
58736 +1
Håret växer olika för alla, du kanske är en sådan som har långsamt växande hår (som jag).

Som jag och andra sagt förut: prova ett kosttillskott för hår. Finns på Life butikerna bland annat, man kan fråga personalen och få hjälp att välja
Mliillo +1
Till @Beavy
Tjejen är 16 år, kanske inte så smart och tipsa om en massa tillskott utan o veta om hon ens behöver det. Tålamod är det som gäller, ta hand om håret och stressa inte. Sen har man ibland olika perioder då håret knappt växer eller mer.
58736 +1
Till @Mliillo
De kosttillskott som är till för hår och hud är inget farligt för yngre heller. Kanske inte bra för barn, men jag använde sådant när jag var 16 utan problem. Det är inga starka preparat och bara naturliga ingredienser. Hon verkar ju inte nöja sig med de tips hon fått om att vänta och äta rätt etc.
Skäll lite på Merida med då :P hon tipsade om samma sak
Inte ovanligt att ungdomar har brister i kosten heller. Jag fick äta både järn och zink mm i den åldern
Mliillo +1
Till @Beavy
Inte säkert hon har brist på det. Kroppen tar bara upp en viss mängd därför är det helt onödigt att stoppa i sig om det inte behövs.
58736 +1
Till @Mliillo
Men det är ju knappast någon som går till läkaren för att se om man har brist på något som får håret att växa... Som du sa - det som kroppen inte tar upp åker ut med kisset. Så ingen skada skedd. Fungerar det inte så fungerar det inte, men skadar inte att prova tycker jag.
58736 +1
Det är hennes val och hennes kropp. Har hon provat allt annat är hårvitaminer kanske en bra plan. Jag tipsade inte om något giftigt eller farligt :P antingen fungerar det eller så fungerar det inte, enkelt
Pawni +1
Massera med olja :)
Hårbotten såklart
Mliillo +1
Till @Beavy
Varför skulle man inte göra det? Det gjorde jag.
Mliillo +1
Till @Beavy
Fast det är faktiskt inte bra för då jobbar bla njurar a hårdare för att få ut det och det är heller inte bra långsiktigt. Dessutom varför slösa pengar på något man inte behöver?
58736 +1
Till @Mliillo
Okej. Aldrig hört någon annan som gjort det men visst. Vad jag vill säga är att hårvitaminer inte är farliga i alla fall. Visst kan det kännas onödigt om de inte fungerar, men det lär inte blir värre eller ge någon annan bieffekt, så varför inte prova? Jag och många av mina vänner provade flera olika sådana vitaminer när vi var i TS ålder - för vissa funkade det bra och för andra inte alls. Vill TS gå till läkaren och kolla upp om hon har brist på något är det väl bara att göra det innan? Men det är ju inte farligt att testa
58736 +1
Till @Mliillo
Hon får göra som hon vill. Gav bara ett tips som fungerat för mig. Väntade inte värsta diskussionen av det. Alla gör väl som de själva vill
Hade det varit överhängande risker hade man nog hört om det. Många använder vitaminer i unga år utan problem
Och varför gnäller du bara på mig? Inte bara jag som gav det rådet
mamacitaa +1
Det kanske inte kan bli längre? Vissa har en gräns för hur långt håret blir.