olaplex bästa som finns

Belle12 +1
Tänkte bara tipsa er alla som färgar, slingar, bleker håret etc att pröva Olaplex hemmabehandlingen nr 3 den är verkligen magisk. Eller att göra alla steg 1-3 på salong. Ni som har gjort det vet vad jag pratar om, håret känns så himla starkt, glansigt typ som nytt.
http://olaplex.se/
Se även

26 svar

matildakl +1
Det är ju dock massa silikoner i den, känns som en quick fix och inget annat
Belle12 +1
Till @matildakl
Tycker den behandligen är toppen och är man nojig med silkoner etc så behöver man ju inte göra den.
Mliillo +1
Till @Belle12
Om det innehåller silikoner är det ingen mirakelbehandling. Det lägger sig som en hinna, tvättar man håret försvinner det. Så med andra ord, som att kasta pengar i sjön :-)
makeupartist +1
Till @Mliillo
Olaplex är en molekyl som återställer bindningar i håret. Glanset som man får av alla silikoner är bara ett plus.
Mliillo +1
Till @makeupartist
Man vill väl ha glansigt hår naturligt och inte något som lägger sig över som en hinna :-) iaf jag :-)
makeupartist +1
Till @Mliillo
Inte jag heller. :) menade att syftet med olaplex är styrka och inte glans. Använder själv silikonfritt och har väldigt glansigt hår
Pawni +1
Till @matildakl
Olaplex innehåller inte silikoner
makeupartist +1
Till @Pawni
Gör det ju visst
tyckte att något i innehållet såg ut som silikon iallafall?
Belle12 +1
För att få tyst på er alla som tror det innehåller silikoner:)

Olaplex är fri från silikoner, sulfater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur. Olaplex återskapar brutna svavelbindningar (S-S) i hårstrukturen. Bindningar i håret bryts när de utsätts för hög värme, mekanisk påfrestning eller kemisk behandling. Använd Olaplex som ett verktyg.

Ju mer du använder Olaplex desto mer erfarenhet och kunskap får du. Dels får du fördelar som frisör men kanske ännu viktigare, fördelar för din kund. Med denna kunskap kommer också förmågan att testa gränserna för vad det går att åstadkomma med håret. Du lär dig genom att hitta de lösningar och metoder som fungerar bäst för dig.
http://olaplex.se/
Mliillo +1
Chilla med attityden va, tysta ner? Behöver inte vara en översittare. Jag trodde inget utan skrev OM det fanns silikoner.
123383 +1
Ja och efter ett tag blirre som vanligt igen :)
makeupartist +1
Till @Belle12
Hur många gånger behöver man göra hemmabehandlingen, nr 3 för att håret ska kännas bättre? La i den idag för första gången & tycker håret ser ut precis som vanligt
Belle12 +1
Till @makeupartist

Beror på hur mycket/långt hår du har och om du faktiskt tar en generös mängd också från hårbotten och i resten av håret. Låt det verka 20min för bästa resultat men inte mer än 30min. Att sova med olaplex i håret som många gör bland annat Kim Kardashian är onödigt för när produkten har torkat så slutar den verka. Men vill man göra det så gör så.

Men olaplex funkar bäst och riktar sig främst på hår som har utsatts för mycket färgning och blekning, värme etc alltså det funkar sämre på ett hår som är virgin alltså inte behandlat. Jag märkte redan resultat efter första användning så det är väldigt inviduellt skulle jag tro. Jag är inte frisör bara väldigt insatt och intresserad av hårvård och olaplex.
Hur använde du no 3 i fuktigt handdukstorkat hår eller lät du den sitta kvar i håret? Finns två olika sätt nämligen.
Belle12 +1
Till @makeupartist
Kom ihåg att olaplex inte är någon inpackning utan att det lagar strukturen på håret så att avsluta med en fuktgivande inpackning och balsam är nästan ett måste.
cocca +1
Till @Belle12
Vad kostar de att köpa bara nr 3?
Belle12 +1
Till @cocca
Jag köpte min för 269kr för 100ml kan tyckas låta dyrt för så lite men den är dryg, beror lite på hur långt hår du har:)
makeupartist +1
Till @Belle12
Jag använde den som inpackning utifrån råd från min frisör. När jag fönade kändes det kladdigt så jag schamponerade och avslutade med balsam. Nu när jag ser håret i en annan belysning så ser jag att det är väldigt glansigt! Därför har jag bestämt mig för att göra 1&2 på salong (har blekt och färgat många gånger).

Mitt hår var inte handukstorkat, ska prova det nästa gång istället.
Den fick sitta i ca 10 minuter, nästa gång blir det 30. Vet du hur ofta man kan göra salongsbehandligen? Funkar varannan
varannan vecka? Om det nu ger mig mer glans, vill ha så mycket som möjligt
Belle12 +1
Till @makeupartist
Vet inte men din frisör verkar vara lite felinformerad om att tro att det är en inpackning för det är det inte, många salonger som gör denna behandling som inte riktigt vet vad dom pratar om ibland tyvärr. Jag har ställt frågor till olaplex/baldacci direkt så fick svar på rätt mycket. Kör på handdukstorkat hår 20min ( så gör jag, funkar jättebra) men alla har ju olika hår. Går att göra NO 3 utan att göra behandlingen 1-2 på salong som är menad om man ska färga eller bleka/slinga håret. No3 förbereder ditt hår för kommande besök hos frisören om du ska färga etc.
Belle12 +1
Till @makeupartist
salongsbehandlingen alla steg sitter typ i 4-5 veckor tror jag.
Unicorn96 +1
Olaplex innehåller inga silikoner!