Permanenta så det ser ut som självfall?

Fnitterfia +1
Har långt, tjockt och otroligt rakt hår. är less på det och ska klippa det lite längre än axlarna.

Har fått för mig att jag vill permanenta för att få lite volym och aktivitet för jag har rätt litet huvud så de ser så fånigt ut då det är så rakt och långt nu.. I alla fall få lite struktur längre ner.

Min fråga är kan man göra stora lockar så det inte blir småkrulligt? jag tycker det är fult om de ska bli som svinto eller att de är krusigt, vill ha vågigt och att det ska se ut lite som självfall.

Har hört att det inte ger så mycket effekt och de är slöseri med pengar. Men har ni erfarenhet o bilder så blir jag glad att höra :D

12 svar

FoxyCleo +1
Locktång då?
Fnitterfia +1
Till @FoxyCleo
Nej har för mycket hår och har verkligen kämpat med bra produkter och mitt hår är typ för tungt/mycket strån så det håller inte mer än någon timme... :/
58736 +1
Ja man kan göra permanent med stora "spolar" men resultatet är varierande. För vissa funkar det inte alls, eller så försvinner effekten snabbt. Det är bättre om du pratar med en frisör som kan se och känna på ditt hår - kvalitet och längd spelar stor roll. Har du tungt hår blir lösa lockar förmodligen rakare.
58736 +1
Men man kan också permanenta på det vanliga viset och sedan styla lockarna större med egna spolar hemma. Lockarna håller sig mycket bättre efter en permanent, men det kräver ju också att man orkar fixa det varje gång. Man kommer inte vakna upp varje morgon med Hollywood svallet utan att behöva göra något själv :P
Lockarna man sedan gör hemma efter kan ju dock hålla sig i flera dagar.
cocca +1
Har du alltså inget självfall i det annars? Jag har det men ju längre håret blir, ju mindre fall om jag använder för "tunga" produkter.
Merida +1
Jag har tjockt hår med grova hårstrån. Medellångt. Ned till bröstvårtorna ungefär.

Min frisör sa att jag INTE kan permanenta så som jag vill. Däremot kan det vara en bra ide att använda läggningsvätska när jag använder spolar. :)
benandjerry +1
Snurrar du håret och sätter upp det under natten så det ser ut som en donutbun så kommer du vakna med ett jättefint självfall! :)
Fnitterfia +1
Eftersom det är så MYCKET hår har jag varken tid eller ork att jobba upp på spolar, det blir aldrig ett bra resultat, tro mig jag har prövat. Jag frågade om permanentning och jag tror de är de enda som kan ge mig något.. Men vet inte om det är värt elr inte. Ska fråga frisören de är nog de ända bästa!

Tack ändå snälla ni och god fortsättning :D
Merida +1
Till @benandjerry
Mitt hår torkar inte då. Men har jag tur så kan jag kanske ligga still en hel natt och jag delar upp håret i olika sektioner och snurrar dem. Men det är en ren chansning! :P

Till @Fnitterfia
Det tar tre timmar att platta mitt hår ordentligt! :P Så jag vet precis vad du menar!
benandjerry +1
Men du kan inte göra det med blött hår ;) Till @Merida
Merida +1
Till @benandjerry
Med torrt hår är det ju bara att glömma! :'D
Fnitterfia +1
Var till frissan idag och bokade tid! Hon sa att mitt hår kommer inte bli lika glansigt då man ändrar strukturen men att de skulle nog gå bra att skaffa lockar som ser ut som självfall! Så ska bli kul att våga något nytt :O Lite nervöst men väldigt förväntansfull :)