Rapunzel eller Poze clips, vilket är bäst?

ahappygirl +1
Jag hade tänkt att köpa clip-on löshår men vet inte riktigt vilket märke jag ska välja. Jag tänkte höra om någon utav er vet något bra märke? Och om någon utav er har testat antingen Poze löshår eller Rapunzel, och vilket är bäst utav dessa två isåfall?

4 svar

ahappygirl +1
Rekommenderar ni Poze eller Rapunzel?
hannalind +1
Jag tror inte att det spelar så stor roll när det gäller clip-on om du inte använder löshåret dagligen. Jag har testat både Rapunzel och Poze men tycker att jag tappade mycket hårstrån från Poze löshår. Såg att det kommit ett nytt märke med fylliga toppar från hairtastic som jag tänkte prova. Kikade in på deras instagram igår @hairtasticab jätte fina bilder..
josefin20 +1
Jag kan varmt rekommendera löshår från hairtastic.se jag har använt både clip och Nail Hair från dem. Vad som skiljer är att det helt enkelt håller längre och väldigt fina och fylliga toppar. Om det här skulle vara en recension skulle jag ge 10/10 :)
Kram
missj +1
jag rekommenderar rapunzel för det håller sig oftast längre! blir mindre tort,
hairextensionsguiden.se/losharskvaliter här står det fakta om olika löshårskvaliter så det är det man ska gå efter när man väljer löshår!