Vad göra med mitt blonda hår?

mollyn +1
Hej!
Skulle vara supertacksam om någon skulle vilja komma med tips och eller råd...!

Jag har naturligt ljusblont hår, men tyckte det var lite dassigt och trist, speciellt som jag klippt mig riktigt kort rätt nyligen (Upplevt mig som blondare när jag hade längre hår, för då blektes det ju under sommaren). Blekte det med loreal preference i nyansen 10.21 Stockholm, extra light pearl blonde. Men jag är inte helt nöjd...

tycker det drar för mycket åt det gula hållet, skulle nog vilja att det blev lite "kallare"... Frågan är bara hur ska jag göra?! Läst om revlons färgbomb 1002, kanske skulle kunna vara ngt? Eller n g n liknande produkt? Hört lite blandade meningar om den. Eller ska jag blondera igen? Kanske mood pärlblond eller silverblond?

(Kan tillägga att jag tvättat några tvättar mes silverschampo (joico colour endue violet) men tycker inte jag märker sån skillnad... kansle ett kasst schampo helt enkelt?)

Tacksam för alla tips!

2 svar

FoxyCleo +1
Slingor?
58736 +1
Jag använder Matrix silverschampo och det fungerar super! Man får ta ganska mycket och låta det sitta i ett tag. Efter skulle du kunna använda färgbomben - både som vårdande inpackning och färgfix :) Vill du inte ha ljusare hår, utan bara ändra nyansen, skulle jag inte rekommendera att bleka eller slinga igen. Det kan också vara klurigt att lägga i en till färg då det riskerar att slå över till grått. Prova inpackningen och schampot först!