Vad tycker ni om ombre?

yeuu +1
Ja som rubriken lyder, vad tycker ni om ombre? Ja funderar på att färga det eftersom ja har varit mörk ganska länge nu o ville bli ljusare, (passar dessutom bättre i lite ljusare). Så jag färgade ljusare och gillar färgen nere i håret, men inte i hårbotten.. Så jag funderar på att färga en ljusbrun ombre, alltså de mörka upptill är ljusbrunt och sen blir det blondare och blondare. Va tror ni om det? Eller är ombre inte inne längre? Säg precis vad ni tycker!

15 svar

120109 +1
PERSONLIGEN tycker jag det är fint, men det är inte så jätte inne längre.. Det känns liiiite sönderkört enligt mig. Men det är fortfarande superfint om man passar i det! :)

Men om du vill ha det, så kör hårt! Bry dig inte om vad som är inne eller inte, utan kör efter vad du gillar och efter vad du tycker är fint :)
spaceshiip +1
Jag tycker att det är jätteute, det är en trend som var het för ungefär ett år sedan. Om det är riktigt riktigt välgjort så kan det se bra ut, men aldrig så att jag tänker "wow" när jag ser det. Snarare känns det som att någon färgat håret på måfå bara för att andra har det så, inte så unikt direkt. Men passar man enormt bra i det och det är välgjort så kan man säkert få mig att tycka att det är snyggt också! ;)
yeuu +1
Hmm ja jag känner lite likadant.. Så himla svårt för vet inte om ja skulle passa i det eller inte.. :s men känner att ja har tre val att färga mig eftersom ja inte vill färga mörk igen, o de är : antingen färga en ljus färg igen vilket inte kommer göra någon större skillnad på mitt hår från nu o det känns lite trist :/ eller göra blonda slingor vilket ja hade för ungefär ett år sen o kanske inte är så jätte pigg på att prova igen, för kommer bli så himla ljust då och vill inte ha för ljust.

Det sista alternativet är ombre.. Så det är väldigt svårt för ska hinna bestämma mig imorgon eftersom ja ska färga på onsdag.. :s hmm..
120109 +1
Men kör på ombre då, va fan! :) Det är ju inte direkt fult!
119906 +1
Vem bryr sig om det är inne eller ute, är det snyggt så är det snyggt.
Jag tycker att de är skit snyggt!
spaceshiip +1
Gillar du ombre så är det väl bara att köra på det! Du kanske passar jättebra i det, vem vet. Och i annat fall är det ju bara att färga över senare ;) Eller så väntar du lite med färgningen tills du bestämt dig?
Beka +1
Jag förstårminte hur en frisyr/färgning kan vara ute?

Kör på det :) bara det ser hyfsat naturligt ut, så gräsligt när färgskillnaden är för markant
Beka +1
spaceshiip +1
Beka: Tänk bara på trenderna som svart underhår, coontails eller dip dye - de har alla varit superheta men försvunnit. Hårmode är precis som vanligt mode ;)
Beka +1
Fast det är inte som att jag tänker "Gud vad hon är efter som har färgat svart underhår NU"
picknick +1
Om det är snyggt gjort, alltså verkligen skiftar gradvis, DÅ är det fint. Är det ojämnt eller en tydlig linje är det SÅ. HIMLA. FULT.
yeuu +1


Har gjort ombre nu, på bilden är ju ljuset väldigt del eftersom de är mörkt ute men jaja, de blev så. Vad tycker ni? Jag tror inte ja är riktigt klar med den än, kanske ska ljusa upp det mer och gör ombren bara lite lite högre upp, men ja får se hur de ser ut i ljuset. Kommentera på bara va ni tycker!
Pina +1
Det blev jättesnyggt :)

och som du säger kan du ju ta upp den ljusa färgen lite mer nästa gång för ett mer blond intryck (om det är det du vill)
krlek +1
Gjorde du den hemma? Den ser superfin ut! Skulle vilja bättra på min. Gjorde hos frisören för 1 1/2 år sedan, får inte det lika att se lika naturligt ut som de lyckades med.. Ditt ser verkligen superfint ut! Vilken färg använde du? :)
lalunka +1
Det blev jätte fint faktiskt! enligt mig skulle du inte behöva ta mer där uppe. och som sagt, skit i vad andra tycker och tänker. själv haft ombre/dip dye med olika färger i ung. 1 år nu, och trivs super bra i det! :)