Varning för happyhair

Kandee +1
(Eftersom pengahungriga StyleSearch tog bort mitt förra inlägg p.g.a vad de anser vara reklam, skriver jag ett nytt inlägg för att varna folk om Happy Hair.)

Jag hade aldrig handlat från Happy Hair eftersom de för det första tar väldigt höga överpriser för sina produkter.
Men då jag ville testa nytt keratinvax tänkte jag prova att köpa deras.
För det första tar dom alltså otroliga 39:- för en jäkla limstav!
Kan väl tilläggas att andra leverantörer säljer storpack för typ 100:- men jag tänkte att det hade det kanske kunnat vara värt. Så jag beställde och fick betala 45:- frakt för 2 limstavar (!) Överpris verkar vara deras motto.
Men jag betalde glatt och satte i håret på kunden.( om man får säga att man har haft en kund?)

Bara några dagar senare ringer kunden och säger att alla ploppar har ramlat av. Hon har själv haft förlängning i flera år så hon har skött det väl, och jag har utfört det i två år.
Jag tycker att det verkat skumt, men jag satte om håret på kunden och tänkte att det nu skulle hålla.

4 dagar senare hör kunden av sig igen och de flesta har ramlat av ännu en gång.
Jag mailade HappyHairs kundtjänst där jag förklarade allt och bad om pengarna tillbaka + ersättning för utebliven inkomst då kunden självklart vill ha sina pengar tillbaka, och jag inte gjort något fel.

Kan även tillägga att måtten inte överrensstämde med beskrivningen och jag fick tälja stavarna så att de skulle passa.
Happy Hair gick med på att ge tillbaka pengarna för limstavarna (forts)

21 svar

Kandee +1
(forts)
Happy Hair gick med på att ge tillbaka pengarna för limstavarna efter påtryckning, men problemet med kunden kvarstår ju fortfarande. Jag har inget ansvar för att deras produkter fungerar och jag förlorar alltså inkomst p.g.a dom eftersom jag nu måste ge kunden pengar tillbaka.

Eftersom de har en recensionfunktion på deras hemsida recenserade jag produkten, men upptäckte att de hade tagit bort min recension. de har ju också "bara bra" recensioner på sin hemsida trots att jag vet många som uttryckt sitt missnöje.

Summa: handla inte från Happy Hair, det finns många andra (billigare) alternativ som faktiskt är professionella och bryr sig om sina kunder.
6982 +1
Bra där, happyhair är skit.
Bejbi +1
Nu har dom gjort bort sig rejält! :) Sånt här ska komma ut,bra Kandee! :)
jennie1000 +1
Ja dom är verkligen skit, vet än som köpte därifrån det var ju bara hälften så mkt hår på slinorna mot vad det ska vara! skämt dyrt
Kandee +1
Ja dom är verkligen ett stort skämt, fattar inte att folk handlar löshår där, skitkass kvalité och svindyrt!
Miiilkshake +1
Ja funderar på att köpa lös hår...har du el ni nåt tips på vart?
Mariyama +1
Jag köpte en produkt där, det stod att den kossta ca59 men betalade 179 på postförskott...
lite väl överdrivet...
Kandee +1
Dina: Det finns många olika salonger, beroende på vart du bort...medorian finns ju, sen finns det ju en rad olika försäljare på blocket, se bara till att du vet vilket märke det är du köper så att du kan kolla upp det!
lilljosie +1
Taj mahal är väl rätt populärt att köpa löshår hos. alla kompisar i min frisörklass handlar sitt hår där.
Kandee +1
Nu har jag tagit kontakt med en hel del olika advokater och kommer att anmäla dem till ARN - Allmänna Reklamationsnämnden! Kanske man får se sina pengar, men främst kanske att sända en varningsklocka till alla som tänkte handla där.
Lilla_Gucci +1
Måste bara säga STARKT JOBBAT Kandee,bra att du inte givit upp och bara låtit det vara! All lycka till dig,för såhär kan det ju inte fortgå att Happyhair säljer kassa produkter....
18883 +1
FAn vad bra man fick reda på detta för jag hade tänkt köpa hår där. TÄNKTE väl det var skumt med bara bra recensioner. Kände på mig de tog bort de dåliga resencionerna. Bra skrivet, Kandee.
Kandee +1
Lilla Gucci: TACK!

Mippi: Bra!det finns bättre alternativ än happyhair som dessutom är billigare och har bättre kvalité på sina produkter.
21515 +1
Köpte syntethår där.. clip on.. som jag bara tänkte ha till speciella tillfällen så det inte slits ut så fort.. Jag provade det och direkt trasslades allt hår ihop. så nu är det bara en klump hår.. går inte att använda
10389 +1
Har köpt äkta träns där, skit fint och funkar hur bra som helst.. men vist det e dyrt och köper man någon hårprodukt t.e.x spray där, får man en liiten liten flaska som räcker en vecka för mig, jag ska köpa på en annan sida ist för happyhair är för DYRA.
camillaswe +1
Vad finns det mer för sidor då?
10389 +1
Fannyhair.se
suza +1
Fast jag har använt happyhairs keratinvax i över 6 månader nu och det håller jättebra på mig i alla fall. Jag gör om min hårförlängning varje månad själv och det händer ytterst sällan att någon plupp har lossnat. Då det har lossnat har det berott på att jag har satt för lite hår i slingan eller att vaxet har varit för kallt, alltså att värmepistolen inte hade blivit tillräckligt het innan jag klämde ut vaxet på slingan. Men keratinvaxet kan jag inte klaga på alls. Tvättar håret varje dag och det lossnar inte.
njorun87 +1
Håller med! Happy hair är skit.
Köpte löshår därifrån, lossnade hur mkt som helst innan jag satte i det. sen när jag hade i det lossnade hur mycket som helst.
plus den dyra frakten.
Anne80 +1
Jag vill också varna för Happyhair !! Jag köpte tejphair där ifrån och det slutade med stora vätskiga,såriga röda utslag i hela hårbotten som nu blivit ärr där mitt hår inye växer tillbaks .När jag kontaktade dem så fick jag ingen respons alls .
När jag sen tog kontakt med konsument ombud så svarar de och säger att jag skall returnera håret betala för returfrakt själv och som avslut #kickar de ett mail att de INTE kan ta åt sig av kritiken för ingen har haft problem med deras produkt tidigare.