Värt med brasiliansk vaxning?

Rebeckaaa +1
Jag har funderat ett tag och vill ha lite svar från er tjejer som gjort den plågsamma brasilianska vaxningen. är det värt? hur länge håller det? är det mer värt med laser, funkar det ens?

Jag vill ha underverk, något som gör ens liv enklare.

SÅÅÅ

TIPPPSTIPPPSTIPPS

17 svar

YourMajesty +1
Det är värt. För mig efter första gången var jag hårfri i 2v och sedan kommer fjun. Inte alls som när man rakar. Det jobbiga är väl att man får växa ut det i 4v innan man kör nästa omgång. Men heeeeeeelt klart värt att göra på salong =)
kittypurry +1
HEEEEEELT VÄRT! Så skönt att vara babylen och dessutom håller det jättelänge! Do it, du kommer inte ångra dig.
Titara +1
Ni som har gjort detta, är det inte awkward när någon annan pillar på ert kön?
Jag skulle känna mig jätteobekväm då jag ej gillar kroppskontakt.
YourMajesty +1
Njääh det kanske är lite udda men inte mer än man gör det till. De är proffs och har vana, stämningen är väldigt klinisk tycker jag. De vaxar, det gör litet ont och de är sympatiska. Klart.
122092 +1
Det är inte mer än udda än vad man gör det. För att svara på din första fråga, ja det är värt att gå och vaxa sig. Sedan jag startade med vaxning kan jag inte tänka mig något bättre sätt att ta bort könshåret.
Nathaliemedh +1
Hur mycket kostar det för er som gjort de?
O är utväxten desamma?
laza13 +1
Asså är ni helt lena där nere efter vaxningen?! eler blir det typ strävt som efter rakning efter en dag?
YourMajesty +1
Helt lent i några veckor, sen är utväxten sporadisk och oregelbunden typ, inte som när man rakar och stubb uppkommer. Utan några hårstrån här och där och så aningar av stubbigt typ. Prova får du se. Jag är frälst.
laza13 +1
Nice! men asså tar dem ALLT hår där nere eller är det något kvar asså överhuvudtaget?:P
YourMajesty +1
De tar bort allt :D
Efter vax går de och plockar med pincett tills de är nöjda :P
laza13 +1
Vaaaa :O haha varför har jag inte upptäckt det än! ska lätt boka tid!
Nathaliemedh +1
Hur länge håller de sig lent då? :).
YourMajesty +1
2 veckor? Upp till 4 tror jag det kan vara!
Lollaa +1
Har velat göra det länge men vågar fan inte för är rädd att det ska göra så JÄKLA ont! Hur ont gör det jämfört med typ benen? Vaxade armhålorna en gång och det var typ det värsta ever, kan tänka mig att det är ännu värre där nere haha..
YourMajesty +1
Det GÖR ont men det är ingen bestående smärta och det är inte så himla farligt som man tror. Det är värt att slippa stubbkli osv.
Snotis +1
Visst är det en skön känsla att vara helt len, men jag skulle ljuga om jag sa att det inte gjorde ont. Men det är ändå klart värt det.
Johanna +1
Har inte testat vaxning men har hört att behandlaren lägger en liten handduk för könet hela tiden under behandlingen och bara flyttat lite åt sidan för att komma åt så du inte blottat allt.