Gravid trots blödning? HJÄLP!

Love96 +1
Hej på er! Är 20 år och misstänker att jag är gravid (vilket jag isåfall är jätteglad över). Har alltid koll på min menscykel och hade sex när jag hade min ägglossning. Min mens är regelbunden och kommer ALLTID exakt den dagen den är beräknad eller 1 dag innan. Har även stark mensvärk dagen innan mens.
Denna månad kom inte mensen som skulle ha kommit sista juni. Nu har den uteblivit 2 dagar och helt utan värk. Men helt plötsligt fick jag mensvärk och en liiiiten blödning, först som en brun flytning och sen med lite blod.
Värken kommer och går o har gjort det nu i några timmar.

Är ju isf i typ "v 4", och har inte haft möjlighet att göra något test ännu.

vad tror ni som kanske har mer koll? Var helt säker på graviditet först när mensen uteblev och jag inte ens hade någon värk då jag annars har sån himla mensvärk o blöder så kraftigt! Vad skulle ni gissa av egen erfarenhet?

5 svar

mamacitaa +1
Det enklaste är väl att ta ett test?
Merida +1
Du kan absolut vara gravid! Men, det är väldigt tidigt ännu och du ska nog inte hoppas allt för mycket.

Dina smärtor som du har kallar jag växtvärk. Livmodern måste börja ta plats och göra utrymme för bebisen.
Love96 +1
Till @Merida
Tack för svar! Ja....jag vart väldigt osäker nu då jag fick kraftigare blödningar som kräver mensskydd....men jag känner ändå inte igen blödningarna som om det vore min mens det gör mig så förvirrad. Att den först är sen o sen inte alls blöder som jag brukar.

Borde jag vänta ytterligare med att göra test?
mamacitaa +1
Man kan ta gravtest så fort mensen uteblivit. Dom gånger jag testat mig har jag köpt 2 st, testat när jag fått testen och sedan väntat 1-2 veckor och testat igen för att vara säker.
Merida +1
Till @Love96
Det är ändå inte omöjligt att du är gravid. Jag blödde vanliga mensblödningar 3 mån in. :|