Mens i två dagar bara?

123598 +1
Hej!
Jag har en väldigt regelbunden mens. Den variera mellan att komma dag 25 - 28 men inte någon större variaton direkt. Jag har alltid mens i 5 dagar.
Nu har jag haft mens i två dagar.. tog en dusch igår, tog en binda inför natten men märkte att det inte kom något blod varken på papper eller i bindan när jag va på toa både innan jag somnade och under natten.
Samma sak nu under hela morgonen. Inte ens ett tecken! Är detta normalt?

Till ska sägas att vi alltid har avbrutet sex och medvetna om att detta inte är en säker metod. Vi har inget emot att få barn men fösöker inte heller så det funkar för oss. vi hade sex dagen jag hade ägglossning och även dagen därpå. Innan mensen kom har jag haft otroliga gravidtecken men samtidigt är många väldigt lika tecken för mens. Nu när mensen dock varit endast två dagar är min fundering: kan jag vara gravid trots allt?
Eller vad kan det annars bero på`?

5 svar

JacketLover +1
omdu var gravid så skulle du inte få mens alls. hälsa kan också vara en orsak. hur e kosten din hälsa humör. gör en graviditet test hos läkare
Pawni +1
Brukar inte din mens lura dig? Sisådär dag 3:ish. Att den bara "slutar" för ett tag och så fortsätter den igen och ba "HAHA, I ain't done, bitch"
Niccci +1
Du kan mycket väl vara gravid, vissa har mindre blödningar (ungefär som mens) trots graviditet. Så köp ett gravtest på apoteket snarast och testa dig!
Om du inte är gravid kan det bero på många andra orsaker. Du kan ha gått ner i vikt, stressat, mått dåligt, ätit eller druckit dåligt, osv. Men kolla graviditet först! :)
kiko +1
Till @JacketLover
Fel man kan få blödningar vid graviditet med :)
MissTycker +1
Jag hade blödningar under min graviditet dock var de väldigt korta på bara några få dagar istället för en vecka som jag brukar ha vid vanlig mens. Så absolut, du kan vara gravid.