Inredningstips! sjunde gången

tuffluv +1
Vad tycker ni om att ha en genomgående möbelserie genom stora delar av bostaden? Tänker soffbord, matbord, tv-möbel, bokhylla. Gillar verkligen Skagen-serien som Mio har i sitt sortiment! mio.se/…
Men vet inte om det kan bli för mycket? Är dock den stilen jag är ute efter framför den mer "hårda" och moderna :D Vad tycker ni om den?

5 svar

tomcollins +1
Gillar man stilen blir det nog inte för mycket. Jag hade tyckt det dock eftersom jag inte gillar den alls. Men det är en stil typ alla har nu för tiden så kör om du gillar den.
FoxyCleo +1
Nja, tänk om du ändrar din personliga smak efter några år, då måste du ju en hel möbelserie igen. Kanske bäst att köpa några få saker i samma serie och blanda med något annat. Därför att annars kan ens hem se lite ut som en miokatalog. Samma sak med kläder, det är bra att mixa upp olika saker så det blir intressant.
Jag har lite möbler från Mio, men det mesta är blocketfynd. Men det mesta är vitt så det passar in. Jag fyndade ett jättefint soffbord för bara en hundralapp en gång så kolla på secondhand för då får du en mera personlig stil
Hejdå!
Annsen +1
Hej:)
Inget är absolut fel om det är så att man gillar det!:)
Dock tycker jag om man vill skapa ett personligt intryck så ska man blanda möbler!
(Jobbar som inredare)
Vill du ha mera tips så hojta till bara
Merida +1
Att köpa helt nya möbler till ett helt hushåll tar tid. Du kan inte köpa alla på samma ställe. Jag hade själv inte velat matcha så. Inte ens i ett rum. För mig blir det mer en inredningskatalog och inte ett hem.

Kolla in homepolish på instagram.
kiko +1
Inte min smak men ha det DU gillar. Det är du som ska trivas o allas hem ser likadana ut idag så ditt lär se unikt ut :)