Silver eller guld? Vad gillar du bäst?

Halsdukar +1
Håller på att fixa om lite på mitt rum och har endel nya saker jag ska köpa, dekorationer och så. Grunden I mitt rum är vitt, vitt och vitt haha. Ska köpa vita sängkläder och ett mörkgrå överkast till sängen. Mitt golv är rätt fult typ kastanjebrun färg men ska köpa en stor vit matta som täcker det mesta av golvytan. När jag var yngre så var jag alltid en som gillade silver, tyckte inte alls att guld passade mig. Men några år senare så har jag även fastnat för guld och jag gillar verkligen båda lika mycket nu. Egentligen som älskar jag nog roséguld mest, men tycker inte man ser det allt för ofta. Koppar gillar jag inte alls.

Så nu till frågan: Ska jag ha guld eller silverdetaljer? Eller kanske kämpa med att hitta roséguld dekorationer? Det jag gillar med Guld är att det ger en liten varmare känsla i rummet eftersom allting är vitt. Det jag gillar med silver är att det blir så stillrent på något sätt. Sen med guld så tycker jag att det måste vara rätt nyans, inte sån för gul guld haha. Det jag gillar med rosé är att det är sådär mitt i mellan, både varm och kallt och tycker faktiskt det passar både med silver och guld. Sen ibland tycker jag att det står rosé på beskrivning på en sak men så är det egenligen koppar haha. Åååh så svårt haha. Hjäälp

6 svar

mamacitaa +1
När det kommer till smycken har jag alltid föredragit guld, det passar mig bra. Men när det kommer till inredning håller jag med dig, jag gillar också alla 3. Svårt val men jag gillar verkligen guld tillsammans med vitt så jag säger guld och kanske även någon rosedetalj :)
58736 +1
Jag tycker att man ser rosé i varenda inredningsaffär, så svårt att hitta är det nog inte :)
kiko +1
Rosé eller vanligt guld är så stilrent o snyggt ihop med vitt och grått :)
FoxyCleo +1
Till @Beavy
Marmor och mässing :-)
tomcollins +1
Tycker tyvärr inte det är snyggt alls med vitt, vitt, vitt...ser kallt och opersonligt ut. Att sen addera silver eller guld på det gör det inte bättre och marmor är värst.

Ska du ha massa vitt tycker jag ändå du ska ha gulddetaljer, och sen lägga till nån mysig färgkombination, tex lila och grått, nåt som gör att det ser lite varmt och ombonat ut. Enbart vitt ger lite sjukhusvibbar imo (jag har själv enbart vitt i mitt sovrum och jag trivs INTE men pallar inte måla om och köpa nya möbler och inredning när jag hoppas kunna flytta snart).
Merida +1
Guld och vitt
Silver och färgglatt