Den bästa julglöggen!

Lauras +1
Hejsan! Jag tänkte börja köpa hem lite glögg, vad har ni för favorit glögg? :)

25 svar

122256 +1
Tycker ärligt att Blossa är godast! lite för söt ibland men man måste ha glöggkryddor i!
Bexa +1
Blossa
Beka +1
Vi brukar göra egen, men annars tycker jag nog bäst om Blossa
Lillbelle +1
Blossas original brukar jag tycka om. Men jag gillar inte deras nyheter varje år, i år så har de någon konstig glögg med lavendel. Jag tycker att glögg ska vara glögg med den klassiska glöggsmaken!

Jag har även gjort eget glöggvin från morbergs recept, det är också supergott! Kul att ha sitt eget också när man har vänner på besök :)
Bloggsessan +1
Den godaste förra året var Per Morbergs glögg. Den smakade faktiskt bättre än Blossa tycker jag! Vet inte om han kommer sälja den i år igen men det lär han ju göra. Men köp den direkt för jag minns att den tog slut överallt väldigt snabbt förra året!
Lauras +1
Per Morbergs glögg måste jag verkligen testa nu! Jag har inte hittat den i någon matbutik ännu men jag hittade den här länken där man kan beställa den starkare versionen från systemet, supremewine.se/jul

Ska man beställa julöl också? Kan ju vara skönt att ha det gjort kanske. Även om det känns lite tidigt.
Beka +1
Glögg utan alkohol smakar ju bara varm saft. Minst 10 % ska det vara :)
Lillbelle +1
Tack Laura! Ska nog ta och beställa en flaska redan nu då :) Brukar det ta lång tid att få det man beställer på Systemet?

Beka, jag håller med dig! Starkvinsglögg ska det helst vara. Men man kan ju spetsa den man köper i butik också :D
Lillbelle +1
Kan meddela att det endast tog tre dagar att få det levererat till mitt systembolag efter beställning :) Nu ska det glöggas! :D
JohannaEs +1
Gud vad gott! Idag behöver jag en god glögg känner jag. Känner mig lite halvsjuk av det här vädret. Men Morbergs glögg måste man alltså beställa? Varför det!?!?
Bloggsessan +1
Vissa produkter väljer producenten och systembolaget själva att lägga på beställningssortiment tror jag. Kan kanske vara strategiskt att testa marknaden innan man pumpar ut en massa flarror på alla systembolag, men Morbergs produkter brukar gå hem i husen ute i Sverige så jag tror att denna glögg kommer att sälja slut väldigt snabbt. Jag har själv testat den och den är verkligen god.
carlito +1
Så Per Morbergs glögg är att rekommendera?
58736 +1
Såg massor konstiga smaker på glögg när jag var på Ica senast; med smak av Chokladboll och Päron bland annat! (inte ihop då utan var för sig). Är det någon som provat dem? :P
carlito +1
FUCK, fick fetaste abstinensen nu. Vill ha glögg med mandel - nu!
carlito +1
Beavy, barnversionen? ;)
58736 +1
Haha möjligt, jag kollade inte så noga. Det är ju ica-glögg så det är ju knappast starkt :P Men man kanske kan spetsa lite själv om det smakar bra ;)))))
Lillbelle +1
Carlito, den var jättegod! :) Morberg kan det där med drycker, men sen så har jag ju inte testat alla andra så jag kan inte säga att den är bäst av alla. Finns ju så otroligt många sorter! Men jag har sett att den finns på de flesta systembolag nu så då måste den ju vara bra eftersom dom tar in den i sortimentet! :)
Lauras +1
Idag känns det verkligen som en glöggkväll. I need my glögg to function. :P
Bloggsessan +1
Lauras, visst testade du Morbergs glögg?
Lillbelle +1
69 dagar till Julafton! :D Så det är väl dags att gå igenom vilka nya glöggsorter som kommer i år? Har ni redan börjat smutta där hemma i stugorna månne?