Hur klipper man video på instagram?

pluppiss +1
Hur gör jag om jag vill klippa ett lite längre videoklipp på mobilen (iphone) till mindre klipp och lägga upp på instagram? Jag har alltså en video som jag spelade in igår på mobilen som är ca 2 min långt och jag vill klippa det i små "delar" så man kan lägga upp det på instagram.
Jag försökte googla vilken app man kan fixa det med men då kommer det bara upp appar som man lägger till olika videos så det blir till ett långt, jag vill ju ha en video fast korta ner det i mindre delar. Förstår ni vad jag menar? Vilken app är det man kan fixa det i? :)

4 svar

121288 +1
Det finns nog appar men vet inte namnen. Men när jag brukar klippa videon så gör jag det direkt på "bilder" gå bara in så kan du välja hur mycket av videon du ska ha och om du ska spara som ny video eller original. Har iPhone jag med
121288 +1
Sök bara på "video editor" på store så kommer massa appar upp
pluppiss +1
Jag vet att man kan göra så i albumet men då kan man bara klippa ett klipp i streck och inte i små olika delar lixom.. Jag har provat och sökt men jag hittar ingen :(
121288 +1
Jo det kan man. Man får bara spara den som "nytt" sen går man till original videon och klipper nya stycken och sparar det som nytt