Julklapp till pojkvän!!! tjugofjärde gången

johannadavidsson +1
Jag håller på att planera lite nu vad jag ska köpa till alla i julklapp och den svåraste personen är min pojkvän! Vad ska ni köpa till era pojkvänner/vad skulle ni köpt om ni haft pojkvän och om du är kille, vad önskar du dig? Jag köpte en parfym i augusti när han fyllde år så känner inte för att köpa en till parfym iallafall.

Jag är öppen för alla förslag!

10 svar

kiko +1
Jag hade köpt något han önskade sig eller behöver.
johannadavidsson +1
Till @kiko
Haha, jag med. Men jag har frågat om han önskar sig något men han kommer inte på någonting och jag försöker komma på någonting han behöver :P
mamacitaa +1
Har han några intressen/hobbys- någon upplevelse? Någon artist han gillar? Nån weekend utomlands/storstad i Sverige? Någon snygg klocka? Jag kommer på massor nu, när jag hade kille kom jag inte på nånting så I know the struggle.
tomcollins +1
Till @mamacitaa
Skriv upp allt till nästa gång du skaffar en kille ;)
Snotis +1
Kanske någon upplevelse? Något ni kan göra tillsammans :)
kiko +1
Brukar alltid komma på något o där är alltid nått man behöver oftast i hemmet, klädväg osv :) Kanske något till våren så han har o se fram emot? Nya skor? träningsset?
Upplevelse som någon skrev?
johannadavidsson +1
Tack för alla förslag! Det blev genast mycket lättare att komma på saker. Skriv gärna fler förslag om ni har ifall någon annan hittar hit med samma problem som mig!
FoxyCleo +1
En upplevelse (till exempel spa), en sak han är intresserad av, eller behöver i hemmet. Annars om han gillar godis kan man köpa jättedyr choklad, för det är ju inget man brukar köpa till sig själv så ofta :-)
karamelly +1
Jag har varit uppmärksam hela året på vad min pojkvän nämnt att han skulle vilja ha/behöver. De alternativ jag har baserat på detta är: rejäla skinnvantar, en skjorta eller jacka han velat ha, rakapparat, skor.

Andra idéer till dig: Behöver han en klocka? Daniel Wellingtons är prisvärda, snygga, smidiga och ombytbara med tanke på de olika färgkombinationerna det finns på banden.
Har han skägg? När min pojkvän fyllde år köpte jag skäggolja och mustachvax av märket bear family (eller vad de hette) från guapo.se. Då dessa hade en björn i sin logo köpte jag även matchande boxer till honom från resteröds med björnprint. Det var en väldigt uppskattad present.

karamelly +1
Btw! Lyko har också skäggvårdsprodukter. Ett annat tips som en nödlösning kanske om du absolut inte kommer på något trots idéerna här så kika på Rituals hemsida. De har färdiga jättefina paket på olika skönhetsprodukter även för män. Alla doftar underbart och är fantastiskt sköna att använda, speciellt deras dusch foam som är som vispgrädde mot hyn! Till detta kan man köpa någon roliga badbomb frånlusch om han/ni har badkar. Tror inte så många killar har testat badbomber så tror att det hade kunnat vara en kul grej.
lush*. Åhlens har även Rituals.