Olyckligt kär i en kille...

Amira +1
Det är såhär att jag tror jag har cruch i en kille som är underbar på alla sätt. Men det värsta är att jag inte får mina känslor bekräftade...
Denhär killen är ganska populär bland tjejerna. Så jag är inte förvånad över att han inte gillar mig på det sättet...
Han gillar en annan tjej som är dunder snygg.
Men däremot gillar han mig som vän! Nu kanske jag låter lite psykiskt sjuk... men vet ni om jag typ lura honom så han kan utveckla dessa känslorna han har för mig som vän så de blir starkar och han känner de på ett romantiskt sätt??

Killen går bara ut efter kropp, det ör det som är problemet. Och jag har ingen kropp han finner attraktiv...
Men vet någon här vad killen finner attraktivt? Vad kan jag göra så hans känslor blir ännu starkare!? Personlighetsmässigt.
Jag vill bara säga en ska, jag kommer aldrig att erkänna min känslor för honom. För jag vet att de inte kommer bli bekräftade. Men ifall han har känslor för mig så får han erkänna de föst, han får ta första steget sen kan jag också erkänna.

1 svar

Namnfri +1
Det du kan göra är att fullständigt strunta i om han tycker du är attraktiv eller inte. Lättare sagt än gjort, men det går. Om han som du påstår endast utgår ifrån tjejers kroppar, då bör du nog låta honom mogna till i några år innan du börjar bry dig om att fånga hans intresse ;) Tyvärr lönar det sig aldrig att försöka vara något annat än sig själv, inte i längden.

Låt honom göra sina misstag, förhoppningsvis inser han en dag att kropp och utseende i övrigt inte är allt. Och gör han inte det, då är han inget att ha. Alltså, anpassa dig inte efter honom. Vill han inte ha dig för din sanna personlighet, då ska han inte ha dig alls.