roliga nöjen i juli??

pauliccc +1
Undra vad som finns för stora nöjen i juli förutom midsommar. Det kan vara i Stockholm Göteborg Kalmar . Gör mig gärna lite tips super tacksam jag är 28 år

8 svar

tomcollins +1
Gå all in och var turist! Åker till Stockholm och gör allt en turist gör. Nu tror jag dock de tagit bort Stockholmskortet, fanns förr iaf då kollektivtrafik och massa museer och sevärdheter ingick.
Jag och en kompis gjorde detta och såg himla mycket och var verkligen turister. Skitkul så jag rekommenderar det!

Eller var turist i din egen stad. Det är också kul. Ta roadtrips, är du från Kalmar kan du ju smita över till Öland. Gå på Kalmar slott osv.

Göteborg är inte jätterolig måste jag säga. Liseberg och skärgården är det jag kan rekommendera. Men då rekommenderar jag hellre att du åker till marstrand, lite norr om Göteborg, utanför Kungälv (men det går bussar dit från gbg). Fint att vandra i gbg dock. Åk Paddan och ät glass i Trädgården. =))
tomcollins +1
Midsommar är dock i juni..
tomcollins +1
Allsång på skansen kan vara lite kul. Eller Lotta på Liseberg
Pawni +1
Västerås ligger hyfsat nära Stockholm, där har du power meet som är rätt kul om man är några stycken
mamacitaa +1
Om man inte är intresserad utav raggarbilar så skulle jag nog säga tvärtom, rekommenderar det inte alls haha. Tycker bara att det är massa drägg och fylla under den helgen. Alla jag känner håller sig hemma eller åker bort då men om man gillar bilarna så kan det väl vara kul :p
pauliccc +1
Tack för tipsen fler gärna. Vill gillar tex rnb hiphop konserter sthlm wrestling mosquito utomhus fest festivaler utomhus bio. Tänkte just i jul vad dom har för sker kolla på internet men bara skit tråkiga saker plus han är amrikansk så kan ej svenska.
pauliccc +1
Älskar bilar fast ej riktig raggar bilar men sport bilar
Soffan +1
Hej! Tänkte tipsa dig om hur du kan krydda din sommar i år: kurser.se/guider/kryddadinsommar-10733

/ Bella