Skor,strlk.35, snälla hjälp mig

phoenix +1
Skor storlek 35. Snälla hjälp mig hitta.
Jag tar studenten i vår och jag vill verkligen hitta fina pumps eller högklackade sandaletter i storlek 35, vilket verkar vara omöjligt. Älskar skor så har ni tips om stövlar eller annat så får ni jättegärna ge dom också. Har inte råd att resa till Italien :/ :) tips på websidor eller affärer i Sverige vore hur snällt som helst. NÅNSTANS måste man ju kunna få tag på det?

Vet ni om något märke som gör skor som är små i storlekarna. Alltså där 37 mer kanske är en 36a och strlk 36 mer som en 35a? Ibland funkar 36or men då är dom mindre i storlekarna.

jag är närmast i desperat behov av hjälp! :)
Zarah

10 svar

__baby__ +1
Har oxå problemet med att ha för små fötter, tyvärr tar ju inte butikerna in så mkt i 35 å vissa gör de ju inte alls. stövlar brukar fúnka att ha en stl för stor men inte ballerinaskor å pumps. men när ja va på bianco och köpte mig ett par ballerinaskor så hade dom en "grejj" man klistrar fast bak i hälen på skon så att de inte ska kippa. har inte provat det än men verkar som en ganska bra lösning iaf. värt att testa kanske? nått bättre tips har jag tyvärr inte.. lycka till.
melonbizkit +1
Egentligen så kanske inte mitt tips hjälper,,men på ebay.com finns många sko säljare med små skor tex valleygirlshoes.kolla på sodashoes.com..fast de kanske e vanskligt för du kan inte åka till lalaland för o prova först.ja har liten 37 a från valleygirl köper jag size7.soda shoe säljer inte till folk,,men på ebay finns återförsäljare.
melonbizkit +1
Jag köpte blow och catalina från sodashoes,,jättefina,,skor
26774 +1
Hatar mina små fötter :/ provade säkert 10 snygga par skor sist jag var å shoppade och alla glappade eller var för breda. Har små och väldigt smala fötter :/ har dock tur ibland att hitta skor som passar, men de är sällan
Kamme +1
Kan säga att det minsann inte är kul att ha strl 42 heller.
phoenix +1
Tack för alla svaren iallafall!
Wiksten +1
Jag har också det problemet..på vintern är det lättare..då är det bara att ha fler/tjockare strumpor...på sommaren är det lite värre..
Vet att scorett brukar ta in lite 35or..
annars får man kolla på barnavdelningen...kan funka på stadium och liknande där barnstorlekarna påminner rätt mkt om dom vanliga...
Fick ett par vita tygskor (34or) av mamma förra sommaren, som passar på höger fot, men inte på vänster..lite drygt
ankix +1
Hej!

Jag har också 35. I Gbg kan man hitta skor i små storlekar på Jerns Kungsgatan & Nallens (lite dyrare & trendigare barnskor). De hade tidigar en separat skoaffär i Viktoriapassagen men den är stängd och skorna säljs i den vnaliga klädaffären. nallen.se
Liynn +1
Belle shoes (stavning?) har en massa snygga skor i små storlekar bland annnat 35. Om det är högklackat man vill ha (rättså billigt) så är det en jätteba affär.
hapa003 +1
pkshoes.se säljer högklackat i små storlekar från 32 och uppåt:-)