Snygga högklackade skor inför studenten?

jezzi95k +1
Behöver lite hjälp med att hitta snygga skor inför studenten. har redan kollat nelly, bubbelroom och zalando. men det var ingenting där som föll mig i smaken. någon som vet av någon bra skosida? svensk som engelsk :)

9 svar

Tottin +1
Ska du verkligen ha klackar på studenten? Jag hade ett par gamla tygskor på flaket och sedan sandaler på kvällen. Tänk på att du ska vara igång i nästan ett dygn.
Mliillo +1
Jag rekommenderar dig att ha låga skor eller åtminstonde ha högklackat halva dan/kvällen bara. Hade klackar hela dagen och kvällen och det förstörde verkligen mycket. Skitont i fötterna, önska att jag hade tagit ballerina istället!
121170 +1
När jag tog studenten hade jag låga kilklackar, rekommenderar dig att inte ha alltför höga klackar då man hoppar och går mycket, på kvällen bytte jag faktiskt till converse så jag kunde dansa hela kvällen lång
jezzi95k +1
Självklart så ska jag bara ha klackarna då själva studenten är och byter sedan till ballerina innan vi ska ut på kvällen :)
Tottin +1
Tror att asos har skor också.
80116 +1
Missguided har en del, jag älskar sandaletter utan platå och tycker det är snyggast till de flesta studentklänningar + dom är inte jobbiga att gå i :) have2have har ju också, riverisland, asos, osv. :)
picknick +1
Om du har vit klänning tycker jag det kan vara fint med lite färg på skor + smycken.picknick +1
Båda från Zara (ja jag läser dessies blogg........................)
80116 +1
Mina favoriter från Steve Madden :)