Söker vänner runt om i Jämtland

beccahag +1
Hej där! :)

Jag är en tjej på 19 år som flyttade upp till Jämtland (några mil utanför Östersund) i somras. Sedan jag flyttade hit så har jag inte träffat på människor överhuvudtaget, vilket gör att man inte får vänner helt enkelt. förhoppningsvis ska jag börja plugga i höst och kanske kan träffa någon där att umgås med, men jag vill träffa ännu fler vänner.

Så sen i våras när jag tog studenten så har jag bara umgåtts med familjen, vilket nu börjar bli lite småtråkigt faktiskt haha.
Vilket är otroligt tråkigt eftersom att jag egentligen är en person som älskar att umgås med människor, ha roligt, och upptäcka nya platser.
Så jag söker nya människor att få prata med och lära känna :)

Till i början kan jag vara blyg, men det försvinner så fort jag känner mig trygg med personen jag är med, och då kan jag verkligen bjuda på många skrattattacker kan jag lova, att få människor att le/skratta är bland det härligaste jag vet :)
Får väldigt ofta höra att jag är väldigt mogen för att vara 19 år, så helt enkelt är jag inte riktigt som dem flesta runt min ålder.

Min fritid går mest åt att vara ute och fotografera, se på filmer/serier, jag lyssnar på musik typ dygnet runt haha :)
Men allra viktigast är att jag älskar att umgås med familjen, vännerna (när jag har några) och sedan älskar jag att vara med mina djur.


Hoppas du hör av dig om jag låter intressant
Ha en bra kväll!

0 svar