Sökes/köpes: justin bieber biljetter!

Nennekay +1
Hejsan!

Ja som ni ser så är jag ute efter 2 Biljetter till någon av Justin Biebers konserter i Globen 22-23 April. Helst sittplatser, men stå går oxå bra. Inga överdrivna priser som ligger långt ifrån ordinarie!

Känner ni någon som vill sälja så hör av er! Gärna så fort som möjligt då detta skall bli en födelsedagspresent!

21 svar

valle23 +1
Hej jag säljer två biljetter
tckla +1
Har 2 sittplatser den 24 april. Hur mycket är du villig att ge? Säljer inte för mindre än 1000 kronor styck
Nennekay +1
Valle23: Stå eller sitt-platser? Till vilket pris?


tckla: 1000kr för att sitta och glo är alldeles för mycket. Det är redan dyrt som det är. Sen får du gärna vara mer specifik med vilken slags sittplats det är. Det är svårt att veta hur mycket man är villig att betala när man inte vet vilken plats man får.
tckla +1
Blir nog svårt att hitta mycket billigare, men då behåller jag dom ;)
Nennekay +1
Haha. Jag har köpt biljetter i efterhand förr och jag kan garantera att jag inte behövt betala ett öre mer än ordinarie. Paniken veckan innan förstår du..
Mliilo +1
Tckla: Varför säljer du dem för mer än ordinariepriset?
tckla +1
För jag tjänar hellre på det, det finns folk som är villiga att betala en hel del pengar för att se honom. Så antingen säljer jag dom för överpris annars går jag själv mer än gärna :)
Nennekay +1
Att köpa in för att tjäna pengar på det är oerhört fult. Men men, får väl hoppas att du hittar på någon dum krake som är villig att gå med på det :)
carlito +1
Håller med nenne. Skulle vara roligt om man krävde så högt pris att ingen köper, och så när konserten börjar så har man inte lyckats sälja biljetterna :P
tckla +1
Jag köpte dom för att jag vill gå och se honom för allt i världen! Men jag säljer till dummingar som skulle betala alldeles för mycket :)
Nennekay +1
Carlito: Haha, det har faktiskt hänt många. För 4 år sen så hade Britney Spears 2 konserter. På den första konsertdagen så stod folk utanför och GAV BORT biljetter för andra dagen, för att dom helt enkelt köpt på sig för många och aldrig fått dom sålda. Surt sa räven! :D
carlito +1
Tckla, vi - eller iaf jag - syftar på de som enbart är ute efter vinst och inte bryr sig om själva konserten :)

nenne - åhh så surt haha. Surt om man gick med stor förlust rent ekonomiskt ;D
Nennekay +1
Syftar på det jag med!

Haha, ja det kan inte ha varit roligt.. Men jag log inombords ;) Tycker det är riktigt taskigt mot dom som faktiskt VILL gå. Men det var ju snällt att dom gjorde något av sista biljetterna än att dom slängde dom :)
carlito +1
Ja, elakt om man brände upp dem:D
tckla +1
Har nu sålt mina dåliga sittplatser för 2200, jag sa ju att det skulle vara lätt! ;)
ishet +1
Gött, grattis haha. Gör samma sak själv ibland, tjänar bra med pengar på det vissa gånger. jag ser absolut inget fel med att göra så.
tckla +1
Fast jag köpte för att jag själv ville gå. kom annat emellan så om jag fick bra betalt ville jag sälja. Tycker det är taskigt att köpa billigt bara för att sälja dyrt, jävligt surt för fansen som verkligen vill gå
118940 +1
St /pris?

min syrra berätta att hennes kompis hade sålt henne Jb biljett för 10,000
tckla +1
Ja det går om man har bra biljetter..
min köptes för bara 350 från början
Nennekay +1
Det är bara folk som har råd att torka sig i arslet med pengar som betalar 10 papp för en kväll som är över lika snabbt som den började. Men men det är väl bra om man tjänar på det.

Ser endå höga odds för egen del nu när det är ytterligare en spelning. 3 sammanlagt alltså :)