Vilken film?? Tjej med alternativ stil flyttar till nytt hus

Halsdukar +1
Okej så filmen är nog från 2006 typ. Skulle gissa på att filmen är för barn/yngre tonåringar. Det jag kommer ihåg är att en tjej och hennes familj flyttar till nytt hus (och ny stad?) och hon måste börja på ny skola. Hon ville inte alls flytta och är sur/ledsen över detta. Hon har emo/alternativ stil. Kan vara en halloween film för det händer mystiska saker och kommer ihåg att något händer i trädgården i sluten men kommer inte ihåg vad. Hon träffas en kille också som är med. Mer kommer jag inte ihåg. Kan vara Disney men tror inte det för hittar inget när jag söker.

Den är inte tecknad och orginalet är på engelska tror jag.

8 svar

kiko +1
Minns du möjligtvis skådisar? Tänker bara på Mean Girls men det är nog inte den:)
Halsdukar +1
Till @kiko
Nä den är det inte haha! Nä jag kommer ihåg att jag trodde att det var miley cyrus när jag såg den men sen har jag för mig att min kompis rättade mig att det inte var henne. Så någon som liknar henne haha?
kiko +1
Nu tänker jag på The last song eller vad den heter haha brukar vara bra på filmer men kommer inte på nån nu :/
Halsdukar +1
Till @kiko
Haha nej den är det inte. Tjej var goth/emo :(
58736 +1
Vill tro att jag känner igen den men vet heller inte vad den heter. Så nu kommer jag inte kunna tänka på något annat idag tills jag kommer på det haha
Caroline97 +1
Jag tänker på confessions of a teenage drama queen, kan de vara den?
Halsdukar +1
Till @Caroline97
Nä tyvärr :(
Till @Beavy
Ellerhur så typiskt haha! Har funderat hela dagen!
Halsdukar +1
Till @Beavy
Till @kiko
Till @Caroline97
Tror jag hittade den! The hounting hour, Emily Osment spelar tjejen och hon är även med i Hannah Montana, haha visste väl att det var något med Miley Cyrus. Ska dubbelkolla när jag är hemma haha så det är den men måste vara!