vill bo hos nån

myemmi +1
Hej jag är 22 år och bor just nu hos en nära vän i Stockholm. Allt är perfekt. . Dubbelsäng,eget rum,tv med alla kanaler man kan tänka sig. Får ha min katt här,nära till allt och alla osv.
Problemet är att vi bråkar heeeeela tiden om att han aldrig hjälper till att städa, och jag får aldrig ta hem folk/vänner hit och sex i lägenheten är inte att ens tänka på.

Ska jag aldrig kunna få ta hit folk på fika/häng?
Ska jag aldrig få ha någon sovandes brevid mig där jag bor?


Söker nu nytt ställe att bo på AKUT!!!
trött på detta bråk o tjafs.

51 svar

benandjerry +1
Nej så länge du bor under någon annans tak så får du acceptera reglerna. Skaffa eget.
myemmi +1
Till @benandjerry
Haha om jag kunde skaffa eget så hade jag gjort det för längesen . Har inget jobb , aldrig haft .
söker hela tiden och även gått till soc . Inget händer
Mliillo +1
Kanske ska börja plugga om du inte hittar något jobb så du får större chanser? Då kan du dessutom söka studentlägenhet.
benandjerry +1
Jobb finns alltid. Vem som helst får jobb på donken, finns hur mycket jobb som helst. Det är bara att dra tummen ur röven och börja anstränga sig.
benandjerry +1
22 år och aldrig haft ett jobb?! Då tror jag inte på "söker hela tiden och inget händer". Ansträng dig så ska du se att det händer något. Till @myemmi
Mliillo +1
Du bor alltså gratis hos din vän men förväntar dig en massa från honom och tror att du får göra vad du vill i hans hem? Jag förstår faktiskt honom...
SandraLind +1
Något plugg eller jobb måste ju gå att fixa. Tänker du inte göra det eller har andra lukrativa talanger så lär sånt här vara ditt minsta problem i framtiden :p

Eller flytta till en småstad där det är lättare och billigare att bo :)
delin96 +1
Hans lägenhet, hans regler. Gilla läget eller skaffa eget ;)
myemmi +1
Till @Mliillo
Vem fan har sagt att jag bor gratis ?
Jag betalar hyra
myemmi +1
Till @benandjerry
Vad fan äre för fel på dig ? Jag söker hårt men inget händer din dumma idiot
benandjerry +1
Oj! Nu förstår jag varför du aldrig haft ett jobb eller egen bostad. Du bör nog söka hjälp. Till @myemmi
Mliillo +1
Du jobbar ju inte och säger att Soc inte hjälper dig. Akassa kan du ju inte få eftersom du aldrig har jobbat så det kan inte vara mycket i hyra du betalat..

Om du är 22 och aldrig har jobbat och söker jobb "hårt" så gör du antagligen inte tillräckligt. Jobb som på Donkan, BK, lokalvårdare, telefonförsälning/intervju är inte ett dugg svårt att få så känns märkligt att du har sökt så mycket som du beskriver men inte fått något alls. Kanske måste kolla din CV/personliga brev, följa upp jobbet, visa verkligen att du är intresserad. Vet inte vad du söker men du kanske måste utöka dina sökningar eller begränsa till det du kan?
Men med tanke på din attityd kan jag förstå varför inget händer.
Mliillo +1
Är du medlem i arbetsförmedlingen? Kollat med någon jobbcoach? Kanske kolla upp och fråga vad du själv kan ändra på för för att utvidga sökningar som sagt.
Annars om du vill flytta får du nog kolla med någon som söker inneboende eller något men då krävs även en hyfsad inkomst tyvärr.
benandjerry +1
22 år, aldrig haft ett jobb men haft tid att ligga med 200 + (?) och hon ger sig rätt att kalla andra människor för dumma idioter :P
Mliillo +1
Destruktivt beteende, det hör man på långa vägar, tråkigt nog. Fokusera mer på din framtid och att hitta ett jobb och mindre på killar eller tjejer för den delen? =)
123383 +1
Börja strippa eller nått. (Seriöst svar) om du känner att så som du har kämpat för att hitta jobb o bostad inte leder nånvart får du hitta snabbare alternativ :D
benandjerry +1
Eller sälja sig :P Till @Nasha12
myemmi +1
Till @Mliillo
Vadå mindre på killar o tjejer ? :s alltså seriöst är ni alla dumma okänsliga idioter så kan ni sluta kommentera
myemmi +1
Till @benandjerry
Hur många jag legat med har inget med saken att göra . Avis eller ? ;)
Mliillo +1
Du kan ju börja med att sluta kalla folk för dumma idioter. Om det är någon som är okänslig är det nog du, ingen av oss slänger ur sig glåpord och du verkar ha stora attitydsproblem. Ser du smileyn efter min kommentar? Det betyder humor =) Skratta lite och chilla med din attityd så kanske det går lättare på jobbfronten.