Cicatrix? tionde gången

emmasturk +1
Hej jag funderar på att köpa cicatrix, men är inte helt säker om det funkar på sånt ärr jag har så tänkte om någon annan har provat med samma slags ärr som mig?

Mitt ärr är liksom som en liten grop, så om jag använder cicatrix slätar det ut det då o gör det mer jämt o rakt som min hud då eller?

8 svar

Katyusha +1
De e väl klart att det inte slätar ut huden. Det tar bara bort det röda. inget kan ta bort gropar i huden
schweppes +1
Jag har använt den, och älskade den.
Den släter dock inte ut groparna, men den är väldigt effektiv mot det ''röda'' som ärret brukar ha.
När ärren inte är så röda så ser dem mycket bättre ut,även ifall det finns små gropar.
JAGJAG +1
Cicatrix= skit dåligt mot acneärr, jag har använt och jag såg inte någon skillnad alls
Cherry_1988 +1
Jag använder Cicatrix på kvällarna när jag ska sova (bara under natten) eftersom den är väldigt kladdig. Den sjunker inte in i huden. Den ligger bara som en kladdig hinna på huden. Det är lite jobbigt. Vet inte om den kommer funka för mig. Har bara använt den 2-3 ggr.
mindblowing +1
Alltså jag har testat cicatrix och för mig fungerade den inte alls! Jag berättar av erfarenhet, DET HÄR har hjälpt mig! =D Jag gick till HVC, hudvårdcentret som ligger i Mariatorget för gratis hudkonsultation och hudterapeuten där, Diana, rekommenderade en Enerpeelkur till mig (fem behandlingar, varje behandling 650 kr) där varje behandling består av microdermabrasion (hudslipning) och syrabehandling (kemisk peeling) och så ansiktsmasker, cremer och sådant.

Jag hade rätt så mycket acneärr och lite aktiva finnar, både röda och gropar, men nu är det mesta borta! Nu är jag på min fjärde behandling och snacka om att jag är nöjd! Det allra mesta är borta! =D Jag tycker att du åtminstone borde boka en gratis konsultation och hudanalys hos de. Hemsidan är hvc.se
emmasturk +1
Alltså jag har inga gropar från acne.. jag har en gropp från ett ingrepp liksom :/
emmasturk +1
Alltså jag har inga gropar från acne.. jag har en gropp från ett ingrepp liksom :/
121288 +1
Funkade INTE på mig