Finnar - era erfarenheter

Makeup6991 +1
Hej!
Jag var hos en hudläkare idag för jag ville ha medicin utskriven mot mina finnar ( inåtfinnar som gör SVINont. Dock inte så många, ca 6-7 stycken åt gången). Det enda han ville skriva ut var en kräm, vilket jag inte tror på eftersom mina finnar är under huden ( har haft kräm+tetralysal tidigare).

Så nu tänkte jag försöka mig på mer naturligt. Vad tror ni skulle fungera bäst av att dricka aloe vera, eller äta b5 tabletter? ( men tanke på den typ av finnar jag har).
Eller har ni andra tips? Berätta gärna om era erfarenheter!

3 svar

Badilicious +1
Jag provade allt under min tid... men när jag var utomlands köpte jag en kräm som hette Retin-A och den var superbra. Extremt bra. Såldes i Sverige under ett tag, men har för mig att de slutade sälja den och sedan blev det förbjudet (hörde det). Antar allt som funkar perfekt måste ut så skit produkter kan komma in och du kan använda det i åratal.
Licen +1
Har ungefär samma hudtyp som dig tror jag, aldrig ytliga utan typ "bölder" då och då som gör riktigt ont. Jag brukar sluta röra på min hud när jag får sånt - utan bara tvättar rent, så går dom bort efter någon/några dagar. Tycker personligen att bara massa krämer osv förvärrar allt. Men jag brukar få sånt när jag har klämt på huden i onödan, så försöker generellt aldrig röra huden för mycket
Lykka +1
Jag använde Basiron ett tag men fick allergiska utslag av det som såg ännu värre ut. Efter det är jag känslor mot de flesta salvorna mot akne. Det enda som funkat för mig är p-piller(yasminelle). Tar bort nästan allt på någon månad. Älskade fantastiska piller!