Förbättra sin hud!

JacketLover +1
Hej några tips på hur man kan förbättra elasticiteten på huden?

8 svar

kiko +1
Hur menar du? Du är väl bara 16-17 år?
58736 +1
Inget du behöver tänka på än på några år. Ät bra mat och sola inte för mycket
123383 +1
Hahahaha senaste tiden har 70% av inläggen gjorts av jacketlover.

Skulle säga drick mkt vatten sola ej då huden blir torrare=rynkor lättare
JacketLover +1
Till @kiko
jag vet men det är ändå bra att lära sig om sånt för att kunna förebygga. iallafall har du tips. jag brukar känna att min hud är slappig medan den ena kinden är tunnare än den andra
kiko +1
Till @JacketLover
Det är du för ung för, börjar du nu kommer det ändå inte ge någon effekt. Ät och drick bra och motionera är nog det bästa och sunda man kan göra! Ta hand om sin inre själ med. Många tänker bara på sitt utseende men det krävs mycket mer om man vill se bra ut.
58736 +1
Du verkar hitta det ena "felet" efter det andra med ditt utseende. Jag tror att du spenderar för mycket tid stirrandes framför spegeln - kan lova dig att du ser saker ingen annan lägger märke till! Skulle jag sitta med ett förstoringsglas och inspektera varje millimeter av mitt ansikte så skulle jag hitta både ärr, stora porer, rynkor och streck - det är naturligt.

Det är så vi ser ut, allihop, mer eller mindre. Du är 17 år (?) och jag förstår att utseende känns jätteviktigt och att det känns som att man bara hittar fel överallt - men jag lovar dig att alla andra i din ålder har precis samma saker du har. Inget av det du skrivit om här på sidan är konstigt eller onormalt. Fokusera mindre på alla "fel" och mer på det bra!
JacketLover +1
Till @Beavy
Tack :)
AKAmini +1
Det är knappast något du behöver tänka och oroa dig över än på några år :P Men det viktigaste jag kan komma på och som faktiskt gör någon skillnad ens - eftersom sådant här med hur huden åldras främst bestäms av gener - är att sola smart och överlag vara försiktig med att utsätta huden för direkt och starkt solljus.

Solskador syns inte i första taget, det kan ta år innan de blir synliga, och skadorna är irrepabla. Jag har visserligen bra gener när det gäller hudens åldrande, men jag har också alltid varit försiktig i solen, är 33 men ser ut att vara max 25.
Så, pressa inte i solen, små stunder åt gången räcker och ger en bättre bränna. Och använd alltid SPF 30 som allra minst, helst 50, även om du har mycket pigment, lätt blir brun och sällan/aldrig bränner dig!