Mörka ringar, hjälp.

TheNameless +1
Hej ,
Har sedan en tid tillbaka haft problem med mörka ringar och "Puffsiga" ögon .. Får ofta kommentarer om att man ser trött ut, och ja, jag ser väldigt lätt trött ut speciellt i vissa ljus. Men detta har blivit psykiskt jobbigt för mig och jag börjar tycka att det är jobbigt på morgonen när man kommer till jobbet och är näst intill nyvaken. Jag har gener som gör att jag har lättare för påsar. Så till min fråga, någon mer som har samma problem och vet en créme eller liknande som fungerar?
Vill tillägga att jag rör på mig bra och försöker hålla en bra kost.

7 svar

mamacitaa +1
Tror faktiskt inte att det finns någon creme som hjälper när det handlar om genetiska drag. Om du mår dåligt över det kanske du kan prova smink?
kiko +1
Tyvärr finns det inget som kan påverka sådana förändringar. Däremot finns det ju hjälpmedel. Ät bra mat, drick mycket vatten och få till bra sömn. Krämer kan hjälpa för stunden men inget som förändras direkt.
Frukt i lagom mängd och grönsaker.
Detta har gjort min hy bättre, även kring ögonen.
Annars kan du också köra på att lägga iskalla gurkor som lugnar huden kring ögonen.
kiko +1
Kan dock garantera att du kommer se piggare ut om du accepterar läget och går med ett självförtroende. Smink är annars en lösning:)
TheNameless +1
Tack för tips. Men det är svårt med ett självförtroende på topp när folk kommenterar "Vad du ser trött ut" , "Är du trött idag eller?" , "Det syns verkligen att du är trött", "Hela ditt ansikte ser annorlunda ut när du är trött"
Jag förstår inte varför folk säger så?
Har bra självförtroende när jag är pigg iallafall!
58736 +1
Till @TheNameless
Tycker du ska svara tillbaka med ett "nej jag ser ut såhär!" Och sedan fråga varför det är okej att kommentera andras utseende sådär. Hatar människor som gör så
kiko +1
Till @TheNameless
Fråga nästa gång; är det något fel med o se annorlunda ut då?
Pawni +1
Jag är mörk runt ögonen, har blivit så sen jag kom i puberteten. Det som är bra är att man lätt täcker under ögat med concealer och på ögonlocket ser det ut som om jag har ögonskugga. HAHA!