Paulas choice? tredje gången

Crollin +1
Någon som testat nån hudvårdserie från Paulas choice?
Jag har själv kört på "skin balancing" nån månad nu mem skulle vilja veta vad andra tycker :)

20 svar

mamacitaa +1
Yep har använt det märket säkert 2-3 år nu och gillar det starkt. Dock har det + ppiller gjort min hy så fin som den är idag, vet inte hur bra det hade gått utan ppiller.
AKAmini +1
Jag har kört på CLEAR från Paula's choice några veckor nu och är SUPERNÖJD! Pga dermatillomani fick jag hemsk acne, det blev en ond cirkel där jag klämde och rev mer ju mer det fanns att klämma. Efter en dryg månad nu är finnarna och såren borta, har dock en massa ärr i form av lila fläckar och prickar som jag ska beställa en ny produkt från samma serie för att de ska läka bort och blekna fortare.
kiko +1
Har fått det rekommenderat och velat testa men alldeles för dyrt tyvärr ;(
mamacitaa +1
Till @kiko
Produkterna är dock väldigt dryga så tycker det jämnar ut sig med priset. När jag köper nya produkter räcker dom uppemot ett år.
kiko +1
Till @mamacitaa
Jo självklart men att de är dryga spelar ingen roll för det är priset som hindrar mig, kan köpa produkter för hälften av priset och de räcker fortf ett år =)
Skillnaden på en tusenlapp och en femhundring när man är student =)
mamacitaa +1
Till @kiko
Men man får också det man betalar för. Köpte dessa produkter när jag var student också och visst sved det i plånboken där och då men jag prioriterar min hy framför typ kläder och liknande.
kiko +1
Till @mamacitaa
Det där är nog individuellt om man får det man betalar för, just nu prioriterar jag annat och testar annan hudvård sålänge =)
Crollin +1
Till @AKAmini
Tycker du att den funkat bra mot pormaskar också? Kör du 3 steg i clearserien?
AKAmini +1
Till @Crollin
Ja den funkar mot både svarta och vita pormaskar. Jag började med bara en rengöring och en 24 h kräm.

Nu kör jag 3-steg: CLEAR pore normalizing cleanser (samma som jag började med), CLEAR anti-redness exfoliating solution (salisylsyra) och till dagen CLEAR ultra-light daily mattifying fluid med SPF 30 och till natten Earth sourced antioxidant-enriched natural moisturizer (24 h krämen jag började med).
Ska lägga till CLEAR daily skin-clearing treatment azelaic treatment +BHA också som också är en 24 h kräm, som jag inför dagen ska smörja med innan jag kompletterar med tidigare nämnda SPF 30 och sen inför natten istället för moisturizern.

Jag har fått rätt fin hy nu, i princip helt finnfri! Men det syns inte pga alla missfärgade fläckar finnarna efterlämnat, därför behöver jag lägga till den sistnämnda produkten som ljusar upp pigmentförändringar både de orsakade av finnar och av ålder. Åldersfläckar har jag dock inte :P Den funkar även mot förstorade porer, liksom exfolieringen gör, som jag tidigare haft lite av i T-zonen.
Crollin +1
Till @AKAmini
Tack för ditt utförliga svar! :) det låter toppen! jag funderar med på att testa clear serien då jag tror den kommer göra lite mer för mina pormaskar.
AKAmini +1
Till @Crollin
Haha, ja det blev lite långrandigt! xD Ville bara vara tydlig med vilka produkter jag använt och fått resultat av ^^ Då tror jag att de produkter som skulle passa dig bäst är just cleansern och det exfolierande ansiktsvattnet jag skrev om. Dag"krämen" med SPF 30 är också super, då den inte täpper igen porerna och skapar nya pormaskar. Jag tänkte beställa en halvtäckande foundation från Paula's choice också, med SPF 30, eftersom den passar acnebenägen hy.
Crollin +1
Till @AKAmini
Haha nej jag tyckte de va ett jättebra svar :) uppskattas!! Jag har klickat hem den serien nu :) ska bli spännande och testa. Du känner inte att du blir fet på dagen av dagkrämen? Vartifrån beställer du?
AKAmini +1
Till @Crollin
Vilken tur då :P Du menar den med SPF 30? Nej den ger en ganska matt finish, men 24 h krämen däremot de gånger jag använt den på dagen har jag blivit lite blank av när det är varmt.
De flesta av Paula's choiceprodukterna, i synnerhet CLEAR-serien har jag bara hittat på Skincity. Var beställer du ifrån? Tänkte om du vet nån sida där de är billigare...
Crollin +1
Till @AKAmini
Okej, för jag blir lätt blank när jag använder dagkrämer.
Jag har oxå handlat mina på skincity. Vet inte heller nån annan sida än dem som säljer de :)
Ska få min leverans idag! Hurra!
AKAmini +1
Till @Crollin
Ah, jag är ganska torr så min hud gottar sig ordentligt i all fukt och fett den får xD
Vilka produkter beställde du? :) Ja Skincity är himla bra med snabb och gratis leverans, vilket är skönt när många produkter (iaf Paula's Choice) är ganska dyra ;)
Crollin +1
Till @AKAmini
Haha ja min med egentligen :)
Ja dem är himla snabba! Det är riktigt bra! Jag har fått hem rengöringen clear, exfolieraren extra strength och 24 h clearkrämen. Älskar verkligen känslan som rengöringsprodukterna från PC ger. Du vet den här gnisslande rena känslan. :D
AKAmini +1
Till @Crollin
Jag klickade också precis hem 24 h krämen med BHA och foundationen med SPF 30 :) Hoppas jag valde rätt nyans nu...
Haha, ja och man blir så ren att huden blänker, inte av fett utan av renhet :D
Crollin +1
Till @AKAmini
Har precis fått en megafinne!! Undra om det är nån sorts utrensning. Hoppas verkligen clear-serien hjälper mig fort bort detta. Blir så himla depp när de dyker upp en stor finne.
AKAmini +1
Till @Crollin
Yes! Det är jättevanligt att det sker en "utrensning" i början, jag fick en massa små finnar i pannan i början och då brukar jag typ aldrig få finnar där i vanliga fall. Fast det var liksom inte ens nånting i dem, de fick aldrig några toppar och det kom bara ut vätska om jag försökte klämma dem (TMI va :P). Det var väl helt enkelt så hyn reagerade på att porerna stötte ut allt smuts de samlat på. Fortsätt använda produkterna bara så vänder det nog snart :)
Crollin +1
Till @AKAmini
Så himla tröttsamt! Hoppas verkligen de lägger sig snabbt igen :)