Risker med clear eyes?

Xunder +1
Hej, jag är sugen att köpa clear eyes från någon usaimport affär typ
Flör tidiga morgnar får mina ögon att bli röda, och nu tills våren vill jag ha det mot att linserna blir torra.

Men, av ren slump så satt jag och läste en intervju med Danny Saucedo på aftonbladet och såg att dom frågade "Vad i din necessär klarar du dig inte utan? " och Danny svarade Clear Eyes :)

Men sedan på kommentarsdelen så hade en skrivit "stokkis, 58 år, Norrfjärden, Igår 16:05
Danny! Vill bara varna dig för clear eyes, om man använder de för mycket blir ögonen röda iaf, blodkärlen kan också få syrebrist. Fråga din optiker, det finns ju en viss orsak varför de förbjöds på 80-talet och inte säljs längre i sverige. Häls. Linn"

Är det sant det hon skrev? Finns det risker med clear eyes. Att det inte är 100 % bra fattade man ju. Men några större risker hade jag inte hört om innan?

15 svar

39391 +1
Anledningen till att Clear Eyes förbjöds i Sverige är att de även döljer knarksymptom i ögonen, så polisen ville inte att de skulle få säljas.. Så har åtminstone jag föstått det.. Halva USA:s befolkning använder ju det så jag tror faktiskt inte det finns så stora risker..
Flowerina +1
Jag köpte massor av clear ayes när jag var i Usa och gav bort hälften och ingen fick några problem. Tror inte att det är farligt alls. I usa så stämmer dom ju folk hela tiden och skulle nog inte våga lägga i nåt som e farligt utan att varna innan
Xunder +1
Okej okej :) Tack så mycket

Blir nog då att jag införskaffar mig Clear eyes för linsbärare då :)
hejemilia +1
Jag har också hört att syresättningen till ögonen minskas och kan därmed skada ögonen.
Schooolia +1
Om man använder det för ofta så förvärras väll problemen om man blir konstant röd i ögnen, vad jag hört iaf.
22393 +1
Jag frågade min optiker ang. just ögondroppar mot röda ögon och hon sa att de små blodkärlen i ögonen drar ihop sig när man använder Clear Eyes och det är tydligen inte bra för ögonen. Det är väl anledningen till att det inte säljs i Sverige skulle jag tro
Xunder +1
Heidi_: Jo det var ju det hon som kommenterat artikeln på Aftonbldat med hade skrivit. Så det blir väl att jag inte köper clear eyes..

Får helt enkelt lära mig att sova mer :), dock måste jag gå upp klockan 5 på morgonen för att hinna till skolan, med bussåkning osv. Så får väl lägga mig 8-9 på kvällen :( haha
22393 +1
Haha jaa.. det är tufft att gå upp kl. 5 varje morgon, jag gör också det :/ dock brukar jag alltid ta en powernap på ca 1 timme varje dag efter jobbet och det hjälper faktiskt mer än man tror ^^ då orkar man vara uppe lite längre på kvällen sen också. Inte ska du behöva lägga dig 8-9 på kvällarna :D

läste även att du använder linser och jag har samma problem med torra ögon lite då & då... ibland vågar jag inte sätta i linserna då jag har röda ögon så då blir det till att använda glasögon istället :P
Xunder +1
Heidi_: Ja linser ska vi inte prata om. Denna årstiden känner jag inte så himla mycket bekymmer över dom faktiskt, men till våren och sommaren när solen kommer fram, då brukar det bli jobbigt och torrt i ögonen. Glasögon dock kan jag bara inte använda, tycker jag ser ut som en pajas i det :). En dröm jag har är faktiskt att kunna(och ha råd med) en laseroperation i framtiden så jag slipper linserna.

Ang. powenappen så ska jag testa det, kanske hjälper mer än vad jag tror..

Tack så mycket :)
Frallan +1
Äh. Jag, min mamma, min syster och mina vänner har använt Clear Eyes i alla år och ingen av oss har någonsin fått några problem med dem.

Finns att köpa på en webbutik i Sverige som heter toy-boy.se. Sidan ser inte så särskilt seriös ut men jag har handlat där flera gånger. Fast två ggr har de lyckats skicka en st Clear Eyes när jag beställt två. Men bara fakturerat mig för en så det kvittade väl.
Xunder +1
Frallan: Okej, härligt att höra :) Jo det dras faktiskt åt att jag ska skaffa mig clear eyes ändå, för det är fan för jobbigt nu.

Skysst med länken, men jag har redan en del svenska internetbutiker som importerar clear eyes, vill ni ha länk så skriv till min gästbok eller något, för man verkar inte kunna länka eller? Den blir ju blockad
Cissi_86 +1
Men blir verkligen ögonvita typ så vit som alla kändisars brukar vara? hehe dum fråga kanske..?
lillanlollan +1
Du kan köpa dessa från cleareyeskungen.com
elinelinelin +1
cleareyeskungen.com is the best place to get clear eyes in Sweden!
adamamini +1
KAn rekommendera cleareyeskungen.com ! Fick leverans inom 1 dag efter min beställning... =)