Röd efter solariet, vad göra?

starfizz +1
Solade för lite mer än en vecka sedan i solarium men är fortfarande riktigt röd runt ögonen, dessutom uttorkad. har aldrig blivit så här fult röd tidigare, ser typ ut som att jag har riktigt gammal under ögonen. någon som vet vad man kan göra för att få bort det röda fortare?
eller torrhetsrynkorna?

17 svar

Josic +1
Har du använt ögonskydd, jag har själv jobbat på solarium och ögonskydd är JÄTTE VIKTIGT! Du kan skada din syn osv..
Mallow +1
Smörja in dig med salva?:)
36113 +1
Jag har fått rejäla typ brännskador en gång.. o då gick jag till apoteket o grejer. osv.
men jag tycker du ska låta din hud vila lite.
du blev nu röd. d kommer lägga sig efter typ en dag eller två dar.
tycker inte du ska hålla på o lägga grejer på ansiktet; krämer, osv osv.
imorrgon kanske. lite fukt, eller så finns d en gel man kan ha efter solning när man blivit röd(den känns svalkande), finns på apoteket.
starfizz +1
Ingen mer som har tips?
kokkiii +1
Du, funderat på att du kanske bränt dig?

att bli röd efter att man solat är en form av brännskada.

det är INTE hälsosamt att sola solarium.
aceofspade +1
De bästa att göra är att smörja in sig morgon o kväll med fuktighetskräm o inte sola på ett tag=)
36113 +1
Kookkii
klart hon har bränt sig? vad annars? vad är det vi pratar om? eh,.
att solariumur e farligt vet vi alla om. inget nytt med det.
hon vill veta nu hur man går till väga.
'
men det har gått ngra dar nu..så hon borde svara o säga om det är bättre?
Aleexandra +1
Smörj med ren aloe vera gel
kokkiii +1
Vad jag menar är att en brännskada inte direkt går att "få bort" utan den måste läka av sig själv.

hoppas i alla fall att du inte fortsätter sola efter det här (i alla fall inte på ett bra tag) eftersom det är väldigt skadligt, speciellt om du har känslig hy.
loouisee +1
Hahaha, jag kom precis hem och ser faktiskt ut som en stopp-skylt! Shit. Det bränner och svider och skulle någon fråga så har jag varit i Teneriffa i...2 dagar :S Känner mig ju skittöntig som blir såhär efter solarium, men fuktighetskräm fungerar då alltså?
starfizz +1
Grejjen är att det nu nästan har gått två veckor och jag fortfarandra är lite röd runt ögonen, inte så där skrikröd men fortfarande så att det stör mig, smörjer i ansiktet hela tiden, ska prova aloe vero också. vet inte om det här kan bero på vädret? men förmodligen så är det väl solariet. ingen som vet någon jättebra kräm för otroligt torr hur?
True +1
Man kan sluta sola solarie, för då finns det inget solarie att bli röd av och då är hela denna frågan ur världen. Hurra hurra hurra!
spoorlaan +1
Jippie vilken bra lösning True! Tror du de nappar?
True +1
Nja, tveksamt. Men vore det inte förväl om alla sluta? Ojojoj. Blekt är fint, speciellt med lite grisrosa skimmer, mysigt. Eller vad säjer du spoorlaan?
spoorlaan +1
Jo abslout. Det är din egna unika nyans som är den vackraste på dig. Alla andra nyanser finns redan. Om du sedan äter en nyttig vegetarisk kost och vistas i naturen så ofta du kan så får huden sin ursprungliga lyster och balans med.
True +1
Ja, och då blir man även lite naturligt brun av SOLENS strålar, mycket mer hälsosamt än att ligga och njuta av solariets underbara blå strålar, med en doft att personens innan svett. Mysigt om något!?
skurt84 +1
Till @starfizz
Jag ar råkat ut för exakt samma sak! Rodnaden börjar lägga sig. Men jag ser ut som en 80-åring under ögonen, jätterynkig och slapp hud!!!!! Mår så dåligt!!!! Försvann det för dig eller är jag förpassad till ett liv med fillers alternativt operation???