Slapp hud

Electrodog +1
Vad kan man göra mot slapphud har gått ned ganska mycket o har massa hud kvar efter det hur får man bort det eller typ att det blir fastare?
Se även

13 svar

TinyTina +1
En anti-aging kräm kanske?
Du menar huden på kroppen antar jag, då kan du testa en bodylotion med q10 tex. Annars har bla Clarins och Garnier hudvård som ska göra huden fastare.
toodiloo +1
Hur mkt gick du ner? Huden brukar ju återta formen, dock kan man ju hjälpatill lite med massage o nån firminglotion..
Motts +1
Träna step up o sånt, allt som tonar kroppen är bra o man blir fastare =)
Electrodog +1
Vägde 2000 105kg o väger nu 65 o jag har vägt 65 i 3 år kan inte gå ned mer o sen att huden är slapp :(
toodiloo +1
Hur slapp är den då? är den liksom lös bara eller hänger det hud?
det vr mkt du gick ner men samtidigt är du ung o det var under 5 års tid.. så det borde gå tillbaks tycker jag.. det kanske bar aär du som tkr den är slapp?
belsebub +1
Har samma problem:S har dock inte gått ner lika mkt(bra jobbat där!), men har ändå börjat märka på huden (har gått ner drygt 10:) )och eftersom jag ska gå ner mkt mer så vill man vara lite beredd!
toodiloo +1
Men får nog försöka att in gå ner så fort o sen träna under tiden.
paxx +1
Typ samma problem..har slapp,överflöds hud på magen som jag ej vet hur få bort.Har testat my silouette krämen nu i ungefär två veckor men tyvärr ännu ingen skillnad.
joanne +1
Fan. jag har precis samma problem. har gått ner 10 kg på kanske lite för kort tid och har slapp hud på låren och magen och värst av allt brösten. hade rätt stor byst förrut och dom har krympt som attan, men huden är kvar. looks dynamite när jag har kläder på, men nysingel och allt så vill jag vara bekväm utan kläder också.
Jag har hört att huden drar ihop sig, men att det tar sin tid. Röker du så blir tiden längre.
Motion över huvud taget bör ju hjälpa eftersom det får igång blodcirkulationen.

jag vill börja träna, men det är så jävla dyrt och jag är arbetslös.
toodiloo +1
Hmm, jag har gått ner (och upp) näärmare 10 kilo ett par gånger men inte märkt nåt.. så mkt äldre än mig är ni ju inte så det kan göra skillnad?
joanne +1
Det har nog mer att göra med om hur fort man gick ner. jag gick ner 10kg på 2 månader och eftersom jag är kort så är det ganska mkt för mig. huden hann inte riktigt med.
playboygirl +1
Vi gör behandlingar med Radiovågor på vår klinik som hjälper till att strama upp slapp hud. Genom att kollagenet och elastinet värms upp kontraheras fibrerna. Radiovågorna stimulerar också så att det bildas nytt friskt kollagen och elastin. Kollagen och elastin är det som gör huden spänstig och fast.
Titta gärna på vår hemsida salongdolcevita.com.
Vi har erbjudande nu med mycke billigare priser än som står på hemsidan. Fråga gärna!
MVH Maria
belsebub +1
Jag har kommit på en egen typ av vardagsmotion jag ska försöka börja med:P det är så att jag märker störst skillnad på rumpa och lår med slapphet. saken är den att ja bor i ett höghus på totalt 7 våningar, så jag har det direkt utanför dörren. tar hissen ner i källaren och tar mig upp till vinden med trapporna:P då kan man ju variera bäst man vill typ ta varannat steg ibland och så. känns ju lite skumt att gå runt ute och göra knäböj liksom, men ser mina grannar mig nu tror dom väl bara att jag är på väg upp till vindsförrådet elr nåt:P tycker det var ganska smart!