Vårdcetralen är sämst. Tips på hudläkare i Skåne?

Halsdukar +1
Vårdcentral är sämst. Ringde i måndags för att få en tid då jag har hudproblem (ansiktet). Hon bara "jaa asså jag har ju inte schemat för nästa veckan så vi får skicka hem en tid till dig" jag bara okej. Hela veckan har gått och har fortfarande inte fått en tid. Ringde precis och hon bara "ja asså det är ju svårt att få en tid så du får nog vänta en vecka till innan du hör något".

Alltså ska det ta två jävla veckor för att ens få en tid? Sen lär väl den tiden bli typ 2017... Så jag bara okej men kan du lägga till att jag helst skulle vilja ha en tid efter 5 eller så tidigt på morgonen som möjligt eftersom jag jobbar? "Jaa asså vi har ju inte tider efter kl 5, det är ju bara akut...

Det äär svårt att få en tid. Men kan anteckna att du vill ha en tid så tidigt som möjligt eller sent så kan du kanske sluta tidigare den dagen?" Alltså blir så irriterad. Ska det vara så svårt att få en tid. Och tror dem att man kan gå tidigare från som jobb bara sådär? Aaarh behöver bara skriva av mig. Förra gången jag var i kontakt men vårdcentralen angående min hud fick jag vänta TVÅ veckor för att ha ett samtal med läkaren i typ 5 min. Liksom kunde inte ens boka in en tid för att se hur min hud såg ut nu utan fick bara ett samtal. Ååh. Vill helst vara slippa vårdcentralen. Någon som vet något vadställe som är bra i Skåne som man kan gå till? :(

6 svar

Halsdukar +1
Hudställe* inte vadställe haha
mamacitaa +1
Inget konstigt alls att du får vänta ett par veckor. Har en kompis som blev väldigt sjuk av och till under flera år pga halsmandlarna. Tillslut blev hon så trött att hon hotade med att skära bort dom själv, då fick hon en PRATA med en läkare. Vårdcentralen är värdelös när det kommer till att få en tid, vet inte hur ditt tillstånd ser ut men har för mig att man verkligen måste ligga i och mena på att man påverkas psykiskt för att ens få en tid hos hudläkare. Har tyvärr ingen aning vart du kan vända dig..
Du kanske ska vända dig till en privathudläkare? Googla så kommer det upp en del i Skåne
58736 +1
Det är så vården ser ut. Det är alltid svårt att få tid och även dem med stora problem får vänta länge. Ditt problem är inte så akut att de kan skjuta på någon annans - de har förmodligen fullt upp. Vill du ha tid snabbare får du vända dig till en privat klinik. Och självklart kan de inte alltid följa patientens arbetstider - är man sjuk och behöver vård får man ta smällen att sluta tidigare eller be om ledigt den dagen. Tänk på hur det skulle se ut om ALLA krävde att få komma efter de slutat jobbet! Man får ta den tid man får :)
Googla klinikerna i ditt län
Mliillo +1
Det där med tiderna kan du ju inte begära, de ger en tid de kan och dina problem kanske inte är så allvarliga, de måste ju prioritera. Du kan ju prova att vända dit direkt till en hudklinik annars om det är något du tror är allvarligt eller akut.
Halsdukar +1
Till @Mliillo
Till @Beavy
Till @mamacitaa
Jag förstår att det tar tid till att jag får träffa en läkare. Men varför tar det tid att då veta näär det är jag får träffa en läkare? Hur svårt är det att se när jag kommer kunna få en tid? Sen om det är i juni så får det väl vara det. Men att jag inte ens kan få veta när jag får tiden är det som är irriterande. Jag förväntar mig liksom inte att jag ska få en tid imorgon.
Mliillo +1
Jag tror inte att vårdcentralen bokar så långt fram i tiden, de tar väl någon vecka i taget.