Världens fulaste näsa

JacketLover +1
Hej jag har fullt med hål i näsan asså pormaskar och när jag tar bort promaskarna så känns rent men hålen syns redan som prickar. Jag har också fullt av ärr på näsan. Tips och tricks vad tycker ni att jag ska göra för att bli av med dessa eller för att det ska bli bättre. Det är djupa ärr och väldigt gamla. några av dem är nya är inte säker vad orsaken av dem nya är.

7 svar

Lyllipop +1
Du borde faktiskt använda porestrips.
Det finns att köpa på H&M, men du kan ocksså göra egna.

Blanda 1tesked mjölk med 1tesked gelatinpulver.
Micra i 5-10 sekunder under övervakning.
Låt det svalna lite och stryk på med finger eller en gammal sminkborste på näsan och 2cm vidare på kinderna.
Vänta tills det torkat helt, och dra försiktigt bort från sidorna in mot mitten.
JacketLover +1
Till @Lyllipop
jag har redan, men vad ska jag göra med ärren jag har tröttnat på dem totalt
58736 +1
Det enda som egentligen råder bot på förstorade pormaskar och ärr är typ laser eller kemisk peeling (sådant man inte gör hemma). Det finns porsammandragande krämer osv men de har väldigt liten effekt, från min erfarenhet.. Om du sminkar dig med foundation kan du testa att ha en bra primer under som jämnar ut. Allt går inte att fixa, vissa saker får man helt enkelt bara stå ut med :)
JacketLover +1
Till @Beavy
kemisk peeling kan jag testa var kan man göra det om man bor i malmö asså om det fungerar
58736 +1
Till @JacketLover
Kolla upp hudsalonger i din stan. Många hudterapeuter har sådana ansiktsbehandlingar. Var medveten om att det kan ta ett par behandlingar för att få bra resultat och det är inte så billigt
Niccci +1
Köp Basiron på apoteket, funkar för mig! Jag använder den som är 10%, men det finns en på 5% också som inte är lika stark :)
kiko +1
Sen jag började använda honung som rengöring har min hy blivit slätare o finare, har inga porer längre. Kanske något att testa? Dessutom är det skonsamt och naturligt. Använder såklart ekologisk honung :)